Ready, Steady, GO! De ce acest îndemn? Pentru că sesiunea a luat sfârșit, pentru că merităm cu toții puțin repaus, relaxare, tihnă după o perioadă solicitantă și extenuantă, în care fiecare dintre noi a depus un minim de efort pentru a trece examenele. Ne-am luptat precum Stallone în Rocky 1 pentru cinciul mult dorit așa că nu văd vreun motiv pentru care nu ne-am putea bucura de timpul liber și să savurăm un film bun.

록키

Iată ce filme vă recomand!

5. Walk of Shame. Meghan Miles, interpretată de (Elizabeth Banks) este reporteriță la o stație TV locală. Află că reprezentanții unui trust media sunt interesați să o angajeze, interviul decurge cum nu se putea mai bine, iar acum concurența se dă între Meghan a noastră și o altă candidată. În culmea fericirii, merge acasă pentru a sărbători cu iubitul ei. Surprize, surprize! Nici urmă de iubit, care a plecat fără să spună nimic. Pentru ca totul să fie și mai „roz”, primește vestea că reprezentanții trustului nu au ales-o pentru post. Cum să asimilezi mai bine acest… „succes” decât printr-o ieșire cu prietenele în club? După o noapte în care shot-urile de tequila se dădeau mai repede decât se schimbă culoarea la semafor, în care muzica era atât de puternică încât te făcea să îți spui ție însuți să vorbești mai tare pentru că nu te înțelegi, Meghan primește un telefon neașteptat. În urma unei cercetări amănunțite, reprezentanții trustului află că cealaltă candidată nu are trecutul tocmai… spotless, din acest motiv, Meghan mai primește o șansă dacă se prezintă la interviu. În mod normal nu ar fi nicio problemă, dar cum să ajungi la interviu când nu știi unde te afli, nu ai mașină și nici telefon? Any suggestions?

4. That Awkward Moment. Clar! După un stres maxim cu examenele, învățatul, aflarea notelor, ai nevoie și de puțină nebunie. Iar băieții ăștea: Zac Efron, Miles Teller și Michael B. Jordan le au pe toate! Mikey, interpretat de (Michael B. Jordan), divorțează de soția sa. Cum îi știm noi pe băieți mai… săritori, decid să facă un pact și să rămână singuri pentru a-l susține… you know, bros before hoes. Totuși există o fisură în tot acest plan. Nu au realizat că dragostea nu poate fi controlată, oprită sau programată. Pur și simplu se întâmplă… așa cum soarele răsare, așa cum apare senzația de foame, sete, în exact același mod te poate lovi săgeata lui Cupidon. Să vezi și să nu crezi! Fiecare dintre ei, fără să își dea seama, ajung să fie într-o relație și realizează ce înseamnă să îți pese de cineva cu adevărat. Ce situații neprevăzute apar, cum învață din greșeli, ei bine, vă las să descoperiți singuri.

3. The New Guy. Liceul îi separă mereu pe elevi în două grupuri: pe de-o parte îi avem pe cei care fac jocurile, comandă, sunt în vârful piramidei și niciodată nu sunt pedepsiți pentru nedreptățile comise. La polul opus, sunt cei care duc greul, un fel de umpa-lumpa ai liceului, tocilarii ca să vorbim mai clar, care sunt marginalizati, umiliți și insultați mereu. Dizzy (DJ Qualls), un băiat înalt, slăbănog, care știe cu cartea la fel de bine cum știe C. Ronaldo cu mingea, vrea să scape cu orice preț din liceul care făcea ca iadul să pară un paradis. Și reușește acest lucru! Dar unde ajunge? În închisoare! Ce lucruri învață de la colegii de celulă, cum îl vor ajuta acestea după ce va reveni la liceu, veți afla singuri prăpădindu-vă de râs.

2. The Time Machine. Ați auzit destule povești legate de călătoritul în timp. Cum vi s-au părut? Știu, erau doar povești de adormit copiii și nimic mai mult. Totuși, acest film nu este ca oricare altul. Oamenii de știință visează la reușita unui asemenea experiment datorită prestigiului, banilor care ar urma să vină, însă în acest caz, lui Alexander Hartdegen (Guy Pearce) nu îi stă capul la așa ceva. Ce vrea el? Să călătorească în trecut pentru a o salva pe iubita sa care este omorâtă, însă încercările lui sunt zadarnice. Orice tentativă a lui de a o salva rezultă într-un alt deces neprevăzut. E predestinat să o piardă, așa că decizia lui e să călătorească în viitor, dacă nu poate fi cu ea în prezent. Ajuns acolo, lucrurile sunt întoarse cu susul în jos. Alexander are reacția lui Dorothy din Vrăjitorul din Oz, something like: „We’re not in Kansas anymore!” Și într-adevăr e o lume obscură, primejdioasă în care nimic nu mai seamăna cu ce a fost. Vă recomand acest film emoționant cu care nu veți putea da greș!

1. Match Point. E de la sine înțeles că atunci când spunem examene, ne referim inevitabil și la noroc. Din acest motiv am ales filmul. El ne demonstrează că joaca cu destinul poate fi asemenea ruletei rusești: poți câștiga sau te poate distruge într-o secundă. Chris Wilton interpretat de (Jonathan Rhys Meyers) este un fost jucător de tenis profesionist care își caută un job ca antrenor. Se întâlnește cu Tom, un prieten, a cărui soră se îndrăgostește orbește de el. Chris pe de cealaltă parte, a pus ochii pe frumoasa Nola, logodnica lui Tom, interpretată de nimeni alta decât Scarlett Johansson. Un triunghi amoros pe cât de interesant pe atât de periculos. Ce va face Chris atunci când este pe punctul de a se afla aventura sa cu Nola, merită să ducă viața pe care o are acum? Asta decideți voi!

Vizionare plăcută! 

tumblr_lkzpwq6L641qbdrf3

Sursă foto: tumblr.com