Filme de Crăciun 2017

0
1319
Filme de Crăciun 2017

Crăciunul nu e complet fără câteva filme festive. Pentru cei care s-au săturat de clasicul Singur acasă 1, 2, 3 și-așa mai departe, 2017 vine cu noi sugestii. Nu foarte multe, dar suficiente ca să condimenteze vacanța de iarnă de anul acesta. Dacă sunteți în căutare de nou, patru noi filme vă așteaptă în cinematografe. Nu uitați de popcorn sau nachos (după preferințe).

Vizionare Plăcută!

The Man Who Invented Christmas

Filmul povestește călătoria magică prin care au fost create personajele Ebenezer Scrooge,și Tiny Tim, alături de alte personaje clasice din nuvela lui Charles Dickens, „A Christmas Carol”. Povestea începe în octombrie 1843 când Charles Dickens suferea din cauza eșecului ultimelor sale trei cărți. Refuzat de editorii săi, a început să scrie și să publice o carte despre care spera că îi va menține familia pe linia de plutire și îi va reînvia cariera. După șase săptămâni de febră, Dickens a creat „A Christmas Carol”.

Regizat de Bharat Nalluri, filmul relatează cum Dickens a amestecat inspirațiile vieții reale cu imaginația sa vie. Pentru a evoca personaje de neuitat și o poveste atemporală, a schimbat pentru totdeauna sezonul sărbătorilor în evenimentul familial special pe care îl cunoaștem astăzi.

Filmul apare pe 22 noiembrie în Statele Unite și pe 1 decembrie în Marea Britanie. În România nu este o dată stabilită încă. 

A Bad Mom’s Christmas

Trei mame suprasolicitate și subapreciate sunt împinse dincolo de limite și renunță complet la resposabilitățile lor convenționale. Toate cele trei aleg să-și ofere o mult așteptată doză de libertate și distracție în vacanța de iarnă.

Comedia este o continuare a şirului de provocări pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă decât cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

Filmul apare pe 24 noiembrie în cinematografele din România.

Daddy’s Home 2

Daddy’s Home 2 urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos. Cei doi părinți ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanța și a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a „intrușilor”. Vor reuși Dusty și Brad să facă față acestui test și să nu-și ruineze sărbătorile?

Filmul apare pe 10 noiembrie în cinematografele din România.

Olaf’s Frozen Adventure

Olaf’s Frozen Adventure, noul scurtmetraj marca Disney, va putea fi vizionat în cinematografe, în deschiderea animaţiei Coco pe 24 noiembrie.

Olaf și Sven pornesc într-o nouă aventură. Cei doi merg din ușă în ușă, prin întregul regat și adună toate tradițiile pentru sărbătorile de iarnă. Ce tradiție vor alege Anna și Elsa? Își vor crea ele propria tradiție? Vino la cinema și vei afla.

Surse: www.cinemagia.ro, www.imdb.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.