Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) este un proiect care îşi doreşte să schimbe administrația și clasa politică alături de tine. Principalele probleme ale ţǎrii ȋn acest moment sunt sistemul politic învechit si sistemul administrativ bolnav.

Pe scurt, este vorba despre o Școala de Vară unde vor participa 50 de tineri cu vârsta de peste 21 ani, selectați și pregătiți de către personalități de marcă ale societății românești. Universități şi mediul academic, mediul de afaceri, sindicate, administraţia publică locală şi organizaţii nonguvernamentale şi-au dat mâna pentru schimbare.

Școala de Vară a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României se va desfăşura în perioada 31 august – 4 septembrie 2016, la Complexul Vox Maris din Costineşti.

Înscrierile se fac prin transmiterea unui CV în format europass şi a unei scrisori care să motiveze participarea dvs. la Școala de Vară, precum și viziunea pe care o aveți asupra modernizării României (1-2 pagini) până la data de 22 august 2016, la adresa de e-mail: lideripentruromania@aid-romania.org /lideripentruromania@cnmr.ro. Persoanele selectate vor fi rugate să achite o taxă de participare ȋn cuantum de 50 euro, plǎtitǎ ȋn lei, la cursul BNR din ziua efectuǎrii plǎţii.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) nu este şi nu va deveni niciodată un partid politic.

Înscrie-te acum în acest proiect şi fii unul din cei 50 de tineri care schimbǎ Romania!

Sursǎ info: https://www.facebook.com/events/168428833570068/

Sursǎ foto: https://www.facebook.com/events/168428833570068/

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here