~ Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc în data de 17 iunie 2015 ~

  • 1.000.000 de euro pentru cele mai bune 40 de idei de afaceri;
  • 10 zile de concurs;
  • 86 de planuri de afaceri înscrise, din regiunea București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia;
  • 32 de tineri antreprenori cu vârsta sub 25 de ani și 54 cu vârsta peste 25 de ani.

Pe 17 iunie 2015, începând cu orele 17:00, va avea loc festivitatea de premiere în cadrul căreia vor fi anunțați și premiați cei 40 de câștigători ai concursului de idei de afaceri cu premii în valoare totală de 1.000.000 de euro, organizat de Academia de Studii Economice alături de Asociația Română pentru Transfer Tehnologic și Inovare AroTT, compania de consultanță Loop Operations și CCDL Events and Training, în cadrul proiectului Fii T.A.Re! Tineri Antreprenori Responsabili. Evenimentul se va desfășura în Aula Magna a Academiei de Studii Economice și sunt așteptați să participe toți cei care au înscris planuri de afaceri în competiția de idei de afaceri, precum și reprezentanti ai mediului de afaceri și ai mediului economic și bancar.

Evenimentul își propune să premieze și să aducă un plus de vizibilitate celor 40 de câștigători ai concursului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili, reprezentând, în același timp, un prilej pentru identificarea de potențiali investitori sau parteneri în dezvoltarea propriului business.

În perioada 18 – 27 mai, tinerii din regiunile București-Ilfov și Sud-Vest au fost provocați să conceapă idei inovatoare de afaceri pentru a obține finanțări de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut înscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/reședinta în București-Ilfov și Sud-Vest și și-au propus să lanseze ideea de afacere în una din cele 2 regiuni. Pe lângă cei 25.000 de euro oferiți pentru inițierea și dezvoltarea sustenabilă a business-ului, cei 40 de câștigători vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistență și mentorat de la manageri și antreprenori de succes din mediul de afaceri românesc și spijin în cadrul centrelor de afaceri dezvoltate de parteneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here