Mai este foarte puțin până când Fifty Shades Of Grey, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015, va ajunge pe marile ecrane.

Inspirată din primul volum al trilogiei Cinzeci de umbre, care a creat isterie în rândul femeilor din toată lumea,  pelicula prezintă povestea dintre tânăra absolventă Anastasia Steel și cuceritorul om de afaceri Christian Grey.

Presărată cu scene erotice explicite în combinație cu elementele practicii sexuale care implică robie, dominare și sado-masochism, pelicula a fost declarată cea mai erotică din ultimii 10 ani, mai ales că va prezenta 20 de minute de sex din cele 125 cat are filmul. De fapt, cantitatea de sex a fost redusă la jumătate, asta după ce inițial s-a estimat un raport de 50/50% între scenele cu şi fără conţinut sexual.

Sam Taylor-Johnson, cea care a regizat filmul, susține că nu și-a dorit ca acesta să fie explicit într-un mod grafic, și știe deja că asta îi va dezamăgi pe unii dintre fani. Cu toate astea, trailer-ul de pe YouTube a fost deja vizualizat de 45 de milioane de ori.

Filmul va fi lansat în week-endul de Ziua Îndrăgostiților. Abia așteptăm să îl vedem în cinematografe. Voi?