Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker, revelaţia anului 2017 pentru pasionați

Cine nu a auzit în ultima vreme de celebrele personaje Christian Grey și Anastasia Steele? Sau cine nu a văzut filmul Fifty Shades of Grey? Ei bine, pentru pasionaţi şi cunoscători, data de 10 februarie a fost o revelaţie. De ce? Pentru că atunci a avut loc premiera mult aşteptatei continuări a filmului: Fifty Shades Darker.

Probabil a fost cel mai aşteptat film al anului pentru doamne și domnişoare. Probabil a fost cel mai urât film de către domni. Însă, cu siguranță, nu a rămas neremarcat sau nevizionat, dacă e să iau în considerare toate comentariile pe care le-am auzit.

Cum a fost filmul, totuși?

După părerea mea, mult mai bun decât prima parte a seriei. Mai ales deoarece, de data aceasta, l-am văzut la cinema și în sală nu mai era nici măcar un loc liber. A fost o atmosferă perfectă.

Fie că l-au urât sau nu, domnii au fost nevoiţi să stea alături de soţiile sau iubitele lor timp de 118 minute. Dar nu cred că le-a părut rău. Dacă nu povestea de dragoste, măcar acţiunea sau soundtrack-ul tot le-au fost pe plac.

Nu vreau să rup de tot misterul în ceea ce priveşte acţiunea. Sigur mai există cititori interesați de serie care nu au văzut încă filmul. Mă voi rezuma doar la câteva momente care mi-au atras atenţia.

Momentele și aspectele interesante

Primul dintre acestea ar fi cel în care Christian îi cere Anastasiei să se mute la el. Aceasta este aproape şocată de propunere, însă, în final, acceptă.

Cererea în căsătorie din vis este un alt moment neaşteptat, care are un final fericit. Sunetul pistolului îndreptat către Ana, un adevărat punct culminant, a făcut ca întreaga încăpere să înmărmurească pentru câteva secunde. La fel ca și accidentul lui de avion.

Schimbarea dramatică a lui Christian Grey a fost cea care a dat un nou suflu relaţiei celor doi şi, implicit, evenimentelor. Acesta devine din ce în ce mai înţelegător şi mai dispus să accepte punctele de vedere ale iubitei sale. Totodată, îi povesteşte acesteia acele părţi din viaţa lui pe care nu le-a discutat cu nimeni altcineva.

În ceea ce priveşte scenele intime, filmul a fost presărat cu destule astfel de momente. Ceea ce a distras, pentru câteva clipe, atenţia de la desfăşurarea evenimentelor principale. Personal, eu nu cred că ar trebui să se facă mare haz în legătură cu ele. În fond, au fost destul de bine realizate.

Nu vreau să dezvălui mai multe amănunte. Vă recomand doar să vedeţi filmul. Cu siguranță vă va fi pe plac.

Piesele de pe coloana sonoră

Desigur, mai există posibilitatea să fiți interesați de tot universul Fifty Shades, dar să nu fi avut încă timp să ascultați sau să aruncați un ochi pe coloana sonoră a celei de-a doua părți din serie. Așa că m-am gândit la asta şi v-am lăsat mai jos câteva melodii.

Vă promit că vor deveni preferatele voastre încă de la prima audiţie.

Zayn şi Taylor Swift au făcut o treabă mai mult decât perfectă. Probabil, cei doi s-au înțeles în prealabil să creeze ceva ce nu va fi uitat prea curând.

Bom Bidi Bom … Fie că o asculţi în maşină, în club sau la căşti, în metrou, sigur îţi va da o stare de bine.

Mai are acest cântec nevoie de descriere? Dacă da, atunci Sia nu se lasă mai prejos de standardele cu care ne-a obişnuit.

Nu cred că este nevoie să vă spun mai mult de atât. Vă las pe voi să descoperiţi detaliile pentru a pune cap la cap puzzle-ul numit Fifty Shades Darker.

Însă, pe final. vă dau un pont: se murmura în sala de cinema că va exista şi o a treia parte din serie ….

So, stay tuned!

Sursă foto: youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here