sâmbătă, mai 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleFestivalul „Zilele Bucureștiului” în Parcul Lumea Copiilor

Festivalul „Zilele Bucureștiului” în Parcul Lumea Copiilor

Centrul  European  Cultural  și  de  Tineret  pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu” Sector 4 vă invită la Festivalul „Zilele Bucureștiului”. Festivalul este organizat în perioada 16 – 18 septembrie 2016 în Parcul Lumea Copiilor. Primăria Sectorului 4 este principalul partener în organizarea acestui eveniment inedit pentru locuitorii acestei zone.

Pe parcursul a trei zile vor avea loc manifestări artistice, demonstrații de lupte medievale, de dans contemporan și folcloric, piese de teatru și demonstrații de dresaj canin. Cei mici pot să se amuze folosind tehnica picturii pe față.

La Festivalul „Zilele Bucureștiului” sunt așteptate să participe peste 3000 de persoane.

În seara de duminică, 18 septembrie 2016, va fi organizat un concert de muzică folk cu prilejul împlinirii a 47 de ani de la înființarea Cenaclului Flacăra. Invitatul special, Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, creatorul cenaclului, va cânta alături de Maria Maria, Vasile Mardare, George Nicolescu și  Alex Velea. Concertul va fi încheiat de un foc de artificii.

Organizatorii vă așteaptă să vă bucurați de expoziția de costume medievale și populare, să cumpăraţi produse tradiționale românești direct de la producători. Se anunță a fi un spectacol de neuitat. Intrarea este liberă.  

RELATED ARTICLES

Most Popular