Festivalul Toamnei Târzii, 11-13 noiembrie, parcul IOR

0
611
Festivalul Toamnei Târzii, 11-13 noiembrie, parcul IOR

Festivalul Toamnei Târzii, 11-13 noiembrie, parcul IOR

„Festivalul Toamnei Târzii” este un eveniment de tip „târg”, unde cele mai bune produse tradiționale românești de abia așteaptă să fie gustate și cumpărate. Va fi multă carne, asta e sigur! Deci pregătește-te de muuulți mici, cârnați, pastramă, berbecuț la proțap, mezeluri și brânzeturi din Sibiu, dar și preparate din pește, precum nelipsitele hamsii, dorada, păstrăv, scrumbie de Dunăre.

Pentru participanții care nu consumă deloc carne, organizatorii pun la dispoziție și o gamă largă de deserturi; așa că mirosul de plăcintă și cozonac îți va face ziua mai frumoasă, iar ceaiul, cafeaua aromată și vinul din Vrancea îți vor astâmpăra setea. În plus, târgul propune și achiziționarea de obiecte handmade, precum bijuterii, genți, ceramică de Horezu, haine populare, mici obiecte de mobilier.

Unde?

Cele 60 de corturi pline cu mâncare caldă și gustoasă vor fi amplasate în parcul IOR (sectorul 3 al capitalei), lângă Biserica Maramureșeană, într-o zonă verde și spațioasă.

Când?

Târgul se va desfășura la mijlocul lunii, în perioada 11-13 noiembrie, deci va ține 3 zile. 3 zile în cursul cărora poți gusta o mulțime de preparate aduse din toate colțurile României sau poți admira ore în șir obiectele handmade expuse pe tarabe.

Cum?

Cu multă voie bună specific românească, cu râsete inconfundabile și entuziasm. Intrarea la festival se face pe baza înscrierilor, așa că îți recomand să suni cât mai repede la unul dintre numerele de telefon: 0735.510.499; 0724.632.338 sau să lași un mesaj la adresa: evenimentesiexpozitii@yahoo.com.

Festivalul Toamnei Târzii

Dacă ești în căutarea produselor culinare proaspete și care trezesc în tine amintirile „copilului român”, atunci târgul tomnatic te va mulțumi pe deplin. Să nu mai vorbim de șansa de a face cumpărături inedite pentru familie sau prieteni, întrucât oricine s-ar bucura să primească în dar o geantă, o brățară sau un inel cu model unic. Dacă te-ai hotărât să te duci, poftă mare și distracție plăcută!

Sursă informații: vinsieu.ro

Articol realizat de Ioana Răducanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.