luni, iulie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăFestivalul „Teatru sub Lună”, ediţia a III-a!

Festivalul „Teatru sub Lună”, ediţia a III-a!

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediţie, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești al capitalei. Acest festival este unul dintre copiii de geniu ai proiectului cultural InDArt, singurul brand multicultural din România, care a creat în peste 10 ani de existenţă 1000 de evenimente, implicând 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

În prima săptămână vă așteptăm cu un show de Improvizație și Amanta de la prânz, iar mai în noapte Jazz, Bluzz și rock acustic.

Programul complet al festivalului pe www.teatrusubluna.ro

În ce constă desfășurarea festivalului „Teatru sub lună”.

Festivalul „Teatru sub lună” se va extinde pe durata a 3 weekend-uri între 1 și 16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești. Deși, după cum îi spune și numele, acest festival este unul de teatru, el reunește pe parcursul celor 3 weekend-uri de desfășurare concepte culturale diverse, precum show-uri de improvizaţie, concerte de jazz și rock acustic, expoziţii de fotografie și pictură, dar și de sculpturi din lemn și fier.

Fiind un proiect de artă urbană, festivalul de teatru independent „Teatru sub lună” își propune să promoveze tinerii artiști aflaţi la început de drum în cariera profesională. Mai mult, acest festival dorește să le ofere tinerilor o rampă de lansare, precum și un mediu în care își pot manifesta pasiunea pentru cultură și abilităţile dobândite prin punerea în practică a ideilor creative.

Celelalte 2 ediţii ale festivalului „Teatru sub Lună”, din 2015 și 2016, au reunit împreună:

  • 2 premiere teatrale
  • 8 spectacole pentru copii
  • 8 spectacole de improvizaţie
  • 24 de spectacole de teatru independent
  • 24 de concerte acustice
  • 80 de expozanţi de artă vizuală
  • 100 de actori profesioniști și amatori
  • 300 de artiști și voluntari implicaţi
  • 5500 de spectatori

Conceptul inedit al acestui festival de teatru urban independent stă sub semnul astrului selenar, deoarece, în fiecare an, spectacolele se desfășoară în perioada cu lună plină, ca simbol al evoluţiei și desăvârșirii artistice.

Pentru mai multe detalii despre festivalul „Teatru sub Lună”, accesaţi website-ul oficial www.teatrusubluna.ro, iar pentru bilete accesaţi platforma www.mystage.ro.

RELATED ARTICLES

Most Popular