948450Prima ediţie a Festivalului Scrie despre Tine îşi propune să vorbească despre poveştile celor din jurul nostru. Prin piese de teatru, experimente, exerciţii de scris, interviuri şi tot ce ne mai poate veni la îndemână pentru a cerceta şi răspunde la întrebarea „Cui ne spunem poveştile?”.  Pentru prima oară în România, un festival dedicat în întregime produselor artistice generate de documentarea experienţelor personale.
Între 10 mai şi 10 iunie vă invităm la:
-un spectaco…l irlandez ( „Solpadeine is my Boyfriend”, un text scris şi jucat de Stefanie Preissner, bazat pe o întamplare reală, si produs de compania irlandeză „With an F productions” )
– 5 premiere pe texte noi româneşti scrise de dramaturgi debutanţi, fără experienţă anterioară în teatru, care au scris câte o piesă de teatru despre poveştile lor
– 10 spectacole lectură pe texte în lucru în cadrul atelierului, scrise de asemenea de participanţi la grupele din prezent

– Ateliere deschise

– Experimente online și offline

– Scurtmetraje pe texte dezvoltate în cadrul atelierului

O lună plină în care vrem să ne bucurăm prin aceste piese de poveştile şi experiențele acumulate în cadrul atelierului Scrie despre Tine, şi de faptul că dacă suntem suficient de curajoși încât să ne asumăm poveştile şi identitatea, e posibil să descoperim lucruri noi despre noi şi despre lumea în care trăim.

Activitățile din cadrul Festivalului vor avea loc la: Teatrul Act, Spaţiul Platforma (Anexa MNAC), Club Legere, Teatrul De Artă Bucureşti, Teatrul Apropo, Teatrul de Comedie, Teatrul LUNI de la Green Hours, Cărtureşti, Urbanesc.

Mai multe despre proiectul Scrie despre Tine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here