sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool

Festivalul Open House

Attitude Ballet Studio & Art School (strada Emil Balaban 6) vă invită în weekend-ul 2 – 3 martie la Open House!

Timp de două zile vei putea participa la 32 de ateliere de balet, flamenco, dans contemporan, pictură, handmade, stencil, actorie şi multe altele.

Ambele zile de Open House încep de la ora 11:00 în sala Studio cu un atelier de balet şi lyrical dance pentru copii iar de la ora 15:00 balet pentru adulţi. Ora de balet este potrivită pentru începători dar şi pentru cei care s-au bucurat de experienţa dansului academic în copilărie.

De la 16:00 s-a rezervat o oră dansului de caracter – o reprezentaţie stilizată a unor dansuri tradiţionale din diverse culturi europene.


Iar de la 17:00 se intră în lumea dansului contemporan cu Andreea Duţă – dansatoare, coregrafă şi profesor asistent la secţia de coregrafie a UNATC.

Sâmbătă, 2 martie, ziua se încheie cu atelierul de teatru dans. De la ora 18:00 vom pune în practică diferite tipuri de exerciţii de improvizaţie, vizualizări ale muzicii, mici construcţii coregrafice individuale sau de grup, toate însoţite de discuţii pe baza temelor propuse.

Duminică, 3 martie, de la ora 18:00 puteţi să aflaţi tainele dansului flamenco împreună cu Andreea Gavriliu.

Fiecare atelier durează o ora iar costul de participare este de 20 de lei. Pentru atelierele de dans sunteţi aşteptaţi în echipament lejer (dresuri, şosete, fustiţe, pantaloni lejeri, tricouri, maieuri, body, bluze etc.) iar pentru flamenco puteţi purta pantofi cu toc mic şi baretă.

În sala Atelier cele două zile de Open House vor fi pline de imaginaţie şi culoare.

Tinerii vor avea ocazia să-şi încerce talentul artistic, în ambele zile, de la ora 15:00 în cadrul atelierului de Pictură pentru adulţi.

Sâmbătă de la 16:00 ne iniţiem în quilling – arta rulării hârtiei, iar tot sâmbătă, de la 17:00 ne jucăm cu cutii şi şerveţele la atelierul de Decoupage.

Duminică de la 16:00 se confecţionează vaze şi suporturi de lumânări personalizate la atelierul de Pictură pe sticle, iar de la 17:00 ne folosim de Stencil ca să facem postere cu mesaje inspiraţionale.

În ambele zile de Open House, închieim seria atelierelor cu actorie pentru adulţi, de la ora 18:00.

Toate atelierele creative durează o ora iar costul de participare de 20 de lei include toate materialele necesare, voi trebuie să veniţi doar cu imaginaţia şi voia bună.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

 

Adelina Onea

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular