B_FIT_in_The_Street

Timp de patru zile, străzile şi marile pieţe din centrul Capitalei sunt animate de spectacole grandioase, parade pline de culoare, muzică, bună dispoziţie, reprezentaţii unice cu jocuri de lumini, proiecţii şi spectacole pline de suspans, care ţin publicul cu sufletul la gură, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Peste 15 de trupe din şase ţări (Franţa, Olanda, Spania, Italia, Belgia şi România) vor oferi bucureştenilor spectacole atractive şi interactive. Acest eveniment aduce o atmosferă feerică în Capitală şi transformă centrul oraşului într-un univers colorat, în care artiştii jonglează cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzător de emoţii şi reflecţii.

Astfel, între 30 mai şi 2 iunie, peste 200 de artişti renumiţi în Europa vor evolua într-o desfăşurare de forţe artistice de anvergură. Principalele spaţii în care publicul se poate întâlni cu noul trend al „spectacolului de cetate” sunt: Piaţa George Enescu, Piaţa Universităţii (zona statuilor) şi intersecţia Lipscani – Carada, din centrul istoric al Bucureştiului.

Nu lipsesc din program îndrăgitele spectacole mobile: opt trupe de prestigiu (instrumentişti, jongleuri, artişti pe catalige şi ingenioşi protagonişti de live mouve’art) vor evolua pe 1 şi 2 iunie, pe Calea Victoriei, în parade efervescente, pe traseul Piaţa Enescu – Piaţa Universităţii.

Accesul la evenimentele din festival este gratuit.

Sursa: aici.

Sursa foto:agenda.liternet.ro

 

Adelina Onea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here