luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipFestivalul Ideilor - o conversație cu renumitul violonist David Grimal

Festivalul Ideilor – o conversație cu renumitul violonist David Grimal

Unul dintre cei mai renumiți artiști în plan mondial, violonistul francez David Grimal, continuă cea de-a doua ediție a conversațiilor din seria “Festivalul Ideilor”, organizat de Institutul Aspen România în colaborare cu Festivalul Internațional George Enescu.

Luni, 14 septembrie, începând cu ora 19.15, la Sala mică a Ateneului Român, va avea loc o conversație cu David Grimal despre muzică, identitate și cultură, într-un dialog inclusiv despre contribuții și experiențe individuale.

David Grimal va fi prezent în cadrul Festivalului Internațional George Enescu de anul acesta împreună cu Orchestra Les Dissonances, duminică, 13 septembrie, la ora 16.30, la Ateneul Român. În program vor fi Debussy, Enescu și Beethoven.

Participarea presei la eveniment se face doar pe bază de acreditare la adresa mihaela.huiban@aspeninstitute.ro, până luni, 14 septembrie, ora 11.00.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular