vineri, ianuarie 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăFestivalul Enescu își lansează noul site ce permite vizualizarea mai rapidă a...
Array

Festivalul Enescu își lansează noul site ce permite vizualizarea mai rapidă a programului și a biletelor disponibile

Iubitorii de muzică clasică vor putea naviga de acum mai ușor prin programul de pe site-ul Festivalului George Enescu, pentru a-și alege evenimentele la care doresc să participe sau pentru a vedea ce bilete sunt disponibile.

Noul website al Festivalului Internațional George Enescu, www.festivalenescu.ro, este structurat pentru a oferi utilizatorilor acces ușor de navigat la informațiile esențiale despre evenimentele din cadrul Festivalului. Website-ul facilitează vizualizarea în timp real a programului și a biletelor disponibile, cu posibilitate de achiziționare: printr-un singur click se face acces la interfața de vânzare. Utilizatorii au la îndemână atât informații esențiale despre noutățile din Festivalul Enescu 2017 – serii de concerte sau alte evenimente -, cât și despre evenimente viitoare sau în pregătire – Concursul Enescu 2018.

www.festivalenescu.ro își păstrează direcția unei platforme de conținut, înglobând atât știri și materiale editoriale la cald și de analiză, cât și transmisii live, o galerie multimedia la standarde înalte, hărți cu adresă pentru fiecare sală de spectacol, precum și un sistem de widgets care permite accesarea informației relevante din fiecare pagină a website-ului.  Abonarea la newsletter se face printr-o trimitere dedicată.

Noul website este îmbrăcat în imaginea vizuală a Festivalului Enescu 2017, iar în timpul desfășurării Festivalului (2-24 septembrie) ecranul principal al site-ului se va transforma în ecran pentru transmisii live ale concertelor.

Website-ul www.festivalenescu.ro este disponibil cu toate facilitățile și în varianta Mobile.

Printre cele mai importante facilități ale www.festivalenescu.ro se numără:

  • Posibilitatea de a consulta într-un afișaj accesibil evenimentele din programul Festivalului Enescu 2017 și a statusului biletelor – disponibile, epuizate, intrare liberă – cu posibilitate de achiziționare a biletelor: printr-un singur click se face transferul către interfața de vânzare, în secțiunea PROGRAM;
  • Widget-uri cu trimitere la informații relevante din orice pagină a site-ului și abonare dedicată pentru Newsletter;
  • Galerie video și foto cu înregistrări live și fotografii în secțiunea MEDIA;
  • Acces direct sau prin logare pe un alt browser pentru jurnaliști la un Kit de Presă, FTP care conține imagini video și fotografii la înaltă rezoluție, încărcate în timp real pe durata esfășurării Festivalului;

Noul Site al Festivalului Enescu

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular