Fericire într-o cutie de pantofi

0
613
https://www.facebook.com/ShoeBox.ro?fref=ts

Observ de ceva vreme că dulapul și casa îmi sunt supraaglomerate, că peste tot am lucruri care stau degeaba și nu mă folosesc de ele.  Poate pentru că în ultima vreme incerc să fiu mulțumită si fericită pentru ce am, astfel observ ca am prea mult. Așa m-am hotărât că anul acesta o sa fac o faptă buna și o să donez multe din lucrurile mele.

Când decizi asta, probabil că te gândești ca și mine că e foarte ușor sa donezi, căci sunt destui oameni care vor avea nevoie de ele. Da, dar nu știi exact cum să dai de ei efectiv. Așa că în ultimele două săptămâni am stat cu o prietenă și ne-am tot gândit unde am putea dona lucruri. Și așa ne-am gândit la ShoeBox. Prin ei poți dărui cadouri copiilor unde moșul nu ajunge prea des, poți dărui lucruri folosite, dar în stare bună sau lucruri noi. Poți dărui jucarii, rechizite, produse pentru igienă personală, haine sau orice alt cadou la care un copil s-ar bucura. Lucrurile din cutie trebuie sortate dupa sex și varstă. Vârsta copiilor este între 2 și 18 ani.

Au un concept foarte drăguț prin care faci un cadou minunat in patru pași. Primul pas: îți trebuie o cutie de pantofi(cu siguranta ai destule în care îți ții pantofii in debara, în pungă cu ei!), hârtie de împachetat cadouri, foarfecă și scotch sau lipici. Pasul doi: împachetezi cutia în hârtie și îți selectezi articolele pe care le vei pune in cutii/cutie. Pasul trei: asigură-te că articolele alese intră în cutie, nu se pot strica sau sparge în timpul livrării. Iar pasul patru este sa livrezi cutia-cadou la locația pe care o gasești pe site sau dacă dai un click pe cuvânt. Termenul limită este 15 decembrie.

Deci acestea fiind spuse, spor la împachetat cadouri!