Federația Forumul Tinerilor din România susține învățământul online din mediul rural

0
115
Federația Forumul Tinerilor din România

Susține și tu învățământul online din mediul rural!

Federația Forumul Tinerilor din România susține învățământul online din mediul rural și astfel a inițiat o campanie umanitară care își propune să strângă donații pentru achiziționarea de laptopuri și tablete pentru elevii din mediul rural, aflați în an terminal (clasa a VIII-a sau clasa a XII-a) care au o situație materială precară și care nu au acces la astfel de echipamente, necesare pentru desfășurarea cursurilor online, dar în special pentru pregătirea examenelor de evaluare națională și bacalaureat, examene care vor influența viața acestor elevi în mod decisiv.

Vremurile pe care le traversăm sunt unele dificile, iar pentru a le depăși necesită sprijinul nostru, al tuturor. Chiar dacă suntem cu toții conștienți de datoria statului față de elevii din toată țara, precum și de obligația de a susține învățământul gratuit, nu putem rămâne nepăsători în aceste momente de grea încercare.
Dacă aveți posibilitatea și dorința de a pune și voi umărul și de a veni alături de elevii din mediul rural, care nu au posibilitatea de a participa (de a învăța) în vremurile acestea tulburi, vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre prin care ne propunem să aducem școala mai aproape de elevii din mediul rural! De asemenea, în limita resurselor de care o să dispunem o să ne preocupăm și de accesul la internet al elevilor vizați.

Un laptop pentru viitor afișCum te poți implica?

Pentru mai multe informații legate de campanie ne puteți contacta la:

  • +40767979783 (Alin Grigore)
  •  office@forumul-tinerilor.ro

Arătând solidaritate față de aproapele nostru, arătăm că ne pasă!
Implică-te!
Ajută!
Donează!
Generația noastră construiește!