vineri, decembrie 3, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liber"Fata din Brooklyn” de Giullaume MUSSO

„Fata din Brooklyn” de Giullaume MUSSO

Joi, 11 mai, începând cu ora 19:00, în ceainăria Cărturești Verona are loc lansarea celui mai nou roman semnat de Guillaume Musso, FATA DIN BROOKLYN.„Romancierul preferat al Franței”, conform Le Figaro, ne surprinde cu un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit.

Te aștepți la orice. Crezi că ți-ai imaginat totul. Dar nu te-ai gândit niciodată la ce va urma… Trei invitați de excepție ne vor ghida pas cu pas pe firul unei anchete complicate și periculoase. Vom discuta despre psihologia criminalului în serie, despre psihologia victimei, despre dispariții misterioase, despre limitele și provocările demersului scriitoricesc, dar și despre pasiunea publicului pentru astfel de povești șocante.

Invitați:

  • Tatiana Ernuțeanu, specialistă în comunicare și jurnalistă
  • Dan Antonescu, specialist criminolog, fost şef al Serviciului Omoruri, prezentatorul emisiunii „Anchetele comisarului Antonescu” de la TVR
  • , psiholog și poet

Partenerii Editurii ALL pentru această „lansare de carte cu suspans” sunt Institutul Francez din București, librăria CărtureștiVerona și revista Marie Claire.

Bestseller international, „Fata din Brooklyn”, de Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), este un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit.

Scriitor faimos și tată singur, Raphaël este bântuit de îndoieli. Curând, el și Anna, o femeie superbă și ambițioasă, de care este îndrăgostit nebunește, urmează să se căsătorească. Însă de ce refuză ea să vorbească despre trecutul său? Într-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forțează să rupă tăcerea. Ce are Anna de mărturisit întrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arată, recunoscându-și vinovăția, îi dă fiori. Șocat, Raphaël pleacă, însă când se întoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicăieri. Înnebunit, Raphaël îl roagă pe prietenul său Marc, fost polițist, să îl ajute să o găsească. Pornind într-o cursă contra cronometru, cei doi descoperă în casa Annei 400 000 de euro și două cărți de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O anchetă complicată și periculoasă va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scoțând la lumină o poveste cutremurătoare cu implicații la nivel înalt, care începe cu mulți ani în urmă pe străzile rău famate și fascinante ale New Yorkului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular