marți, iulie 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăComunitateFarmec pregătește cele mai mari reduceri din an, de All Stars Black...

Farmec pregătește cele mai mari reduceri din an, de All Stars Black Friday

Campania se desfășoară în perioada 11-20 noiembrie în toate magazinele de brand Farmec si Gerovital si in magazinul online farmec.ro

Cluj-Napoca, 11 noiembrie 2022 – Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 11-20 noiembrie 2022, exclusiv în cadrul campaniei All Stars Black Friday.

Între 11 și 20 noiembrie, produsele din portofoliul Farmec vor fi disponibile la cele mai mari reduceri din an atât in magazinul online, cât și în cele 31 de magazine de brand din toată țara. În catalogul campaniei All Stars Black Friday se vor regăsi produse pentru ten, corp, păr și produse de make-up din toate gamele – de la produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediții de Black Friday derulate de Farmec, până la produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice.

„De All Stars Black Friday venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu cele mai mari discounturi la toate categoriile de îngrijire personală și de make-up, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul nostru online. Este ocazia ideală pentru pasionații de produse cosmetice și de îngrijire să profite de prețurile avantajoase la produsele preferate din portofoliul Farmec, să achiziționeze cadourile de sărbători pentru cei dragi sau să aleagă produse noi, care pot fi testate gratuit în toate magazinele de brand. Iar cei care dețin un card de fidelitate au beneficii suplimentare, exclusiv in magazinele fizice. Ca în fiecare an, ne încurajăm consumatorii să își aleagă din timp produsele pe care vor să le achiziționeze în perioada campaniei.”, a declarat  Alina Spinu, Manager Vanzari Online

Ofertele de All Stars Black Friday vor fi valabile în rețeaua celor 31 de magazine Farmec și Gerovital din țară, precum și in magazinul online, pe farmec.ro.

Despre Farmec S.A.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În luna octombrie 2022, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 23 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize și concursuri, puteți urmări conturile de social media:

Facebook: www.facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/gerovital.romania    

Tiktok: www.tiktok.com/@gerovital.romania  

Site şi magazin online: www.farmec.ro 

RELATED ARTICLES

Most Popular