Fără rezoluții în noul an! Doar emoții! Vino la un spectacol de teatru!

0
60

 

Fără rezoluții în noul an! Doar emoții!

Vino la un spectacol de teatru!

„La UNTEATRU, pentru ianuarie avem numai gânduri de început proaspăt, de dor de revenire pe scenă și de emoția unor spectacole în pregătire. Ne dorim să avem un an plin de bucurie alături de voi, locuitorii bancuțelor negre din sala teatrului nostru. Să ne fie bine împreună!” Andreea si Andrei Grosu, regizori si fondatori UNTEATRU

Fără rezoluții în noul an! Doar emoții!

Fă-ți cadou o experiență, vino la un spectacol de teatru!

Câteva dintre spectacolele UNTEATRU din luna ianuarie, pentru un început de an în care a-ți oferi emoții și experiențe este un gest firesc, sunt:

„Lumea dinăuntru” de John Elsom – avanpremieră și premieră – cu Valentina Zaharia, regia Catinca Drăgănescu.

valentina-zaharia.-lumea-dinauntru.-3

„Afirmam nu de mult că îmi doresc să joc personaje scrise pentru mine. Textul spectacolului LUMEA DINĂUNTRU s-a născut din selecția mea de scrieri primite de la John Elsom, abil descompuse și recompuse de Catinca Drăgănescu. Îmi dă sentimentul că a fost scris pentru mine și, într-un fel, despre mine.” Valentina Zaharia

„Molly Sweeney” de Brian Friel – Premiera – un spectacol de Sanziana Stoican, care vorbeste despre frumusetea imperfectiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge si care pune realitatea inconjuratoare sub semnul intrebarii. Mihaela Trofimov intr-un rol exceptional alaturi de maestrul Constantin Cojocaru si Liviu Pintileasa.

Molly-Sweeney

„Frig” de Lars Noren – „Stai si te uiti. Te emotionezi, poate simti putina furie, putina revolta. La UNTEATRU, se intampla un spectacol pe care mi-as dori ca spectatorii sa il poata opri.” Alex Bogdan, regizor. Un spectacol ce a avut premiera luna trecuta, cu Liviu Pintileasa, Ionut Grama, Silviu Debu, Andrei Seusan.

Frig-Avanpremiera-UNTEATRU

HIT-urile UNTEATRU sunt și ele programate pentru a bucura și emoționa spectatorii:

„La tiganci”

la-tiganci-ricky

„The Sunset Limited”

the_sunset_limited-2

„Vandalul”

„Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt” de Matei Visniec

Frumoasa calatorie a ursilor...

Spatiul barului UNTEATRU găzduiește două concerte line, de suflet! Maria Răducanu și Maxim Belciug și Dan Byron, solo la UNTEATRU.

La Maria Răducanu și la Maxim vom avea Purcell. Va fi şi Lorca, în ecouri de flamenco. Vor fi şi vişini înfloriţi. Şi dor. Şi jale. Zefiri şi trandafiri. Şi viersuri pe ruseste. Poate chiar un pic de Esenin. Cântec din cântec… Bâtrân cobzar, să-mi cânţi şi din chitară. Să-mi cânţi ce ştii mai bine!

Dan Byron va cânta acustic piese din toată cariera sa muzicală, atât aparținând trupei byron cât și din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi.

Dan-Byron-FotoUnion

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici: http://unteatru.ro/bilete/

Despre UNTEATRU:

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorinta infiintarii unui spațiu dedicat activitatilor artistice. Trasatura care confera unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El functioneaza din 2010 ca vitrina in care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea si promovarea tanarului artist, asigurarea unui spatiu de repetitii si productii independente si educatia prin cultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.