FALL in LOVE 2019. Cum a fost experiența primei ediții a festivalului de la Palatul Mogoșoaia

0
100

Fall in Love este primul festival de muzică la care am participat vreodată și da, într-adevăr, m-am îndrăgostit de atmosfera de festival, de muzica bună și aș vrea să mai repet experiența și în alți ani.

Prima ediție a festivalului Fall in Love s-a desfășurat într-o locație de poveste, la Palatul Mogoșoaia. Locul construit în stil brâncovenesc, în care locuia odinioară Martha Bibescu, s-a transformat pentru două zile în gazda a aproximativ 3.800 de persoane dornice de distracție și voie bună.

Avantaje

Festivalul s-a desfășurat în perioada 31 august – 1 septembrie, marcând începutul toamnei. Pe lângă muzică, ingredientul cel mai important al distracției, cei prezenți au avut parte de tot felul de zone de relaxare în natură, de zone pentru picnic, numeroase variante culinare, locuri special amenajate pentru făcut cele mai creative fotografii, instalații de artă, plimbări pe marginea lacului și lista poate continua.

La capitolul concertele artiștilor români, publicul s-a bucurat de prezența unor trupe precum Șuie Paparude, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Firma, care au asigurat un show de ținut minte. În ceea ce mă privește, acestea sunt trupele mele românești preferate și faptul că le-am văzut în același loc a fost o surpriză frumoasă.

Pe scena principală au cântat și cei de la Underworld, Disclosure, Kovacs, Kaiser Chiefs și mulți alții.

Dezavantaje

Au existat, însă, și dezavantaje și am văzut mulți participanți dezamăgiți, ba chiar revoltați, pe tema asta. Liam Gallagher, cap de afiș al festivalului și un artist pentru care multe persoane au venit special, nu și-a mai făcut apariția. Anunțul că Liam nu mai avea să apară pe scenă a fost făcut cu doar câteva minute înainte de începerea concertului. Zona din fața scenei s-a umplut instant de numeroși fani dornici să-și vadă preferatul, însă organizatorii au anulat concertul din cauza unor „probleme tehnice”.

  • Explicația organizatorilor

„Din cauza unor probleme tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta la Festivalul Fall in Love în seara aceasta (duminică, 1 septembrie – n.red.). Promotorul va încerca să stabilească o nouă dată pentru întoarcerea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile în următoarele zile“, au transmis organizatorii.

  • Explicația lui Liam Gallagher

„Din motive de securitate legate de scenă, am fost sfătuiţi să nu concertăm la festivalul Fall in Love din seara asta. Sunt extrem de supărat că am venit până aici şi nu putem cânta pentru voi, dar siguranţa este pe primul loc“, a scris Liam pe Twitter.