Facultate de drept la ASE – program de patru ani unde poți să te înscrii online

0
1255
facultate de drept

Cunoscută pentru diversitatea domeniilor în care activează: precum cibernetică, marketing, contabilitate  sau economie agroalimentară, ASE surprinde anul acesta cu noua facultate de drept.

În cadrul noii facultăți ASE a scos la concurs anul acesta 150 de locuri, buget și taxă implementând un program de patru ani care va “forma viitori profesioniști în activități specifice ariei juridice în diverse domenii din societate, cum ar fi: justiție, business, administrație publică, activități non-profit” conform comunicatului de miercuri al ASE.

Facultate de drept la ASE: Alături de prezentarea Facultății de drept,  prin comunicatul de presă se mai aduce la cunoștință și faptul  că admiterea la toate programele sale de studii universitare de licență, masterat și doctorat se va desfășura anul acesta exclusiv online, pe platforma admitere.ase.ro înscrierile au loc în perioada 13 iulie – 17 iulie a.c.

Pentru acest an universitar ASE va scoate la concurs, la cele 35 de programe universitare de licenţă în limbile română, engleză, franceză, germană, peste 7300 de locuri (6400  pentru învățământul cu frecvență, iar 900 pentru învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă)

facultate de dreptFacultate de drept la ASE: ASE își așteaptă noii studenți cu 400000 de volume într-o bibliotecă superbă,  peste 3400 de burse de performanță, de studii şi sociale, peste 550 de burse Erasmus, peste 5000 de locuri în căminele proprii, parteneriate pentru stagii și practică.

Admiterea la programele de licență ASE:

Componente în baza cărora se va realiza concursul de admitere

  • eseul motivațional
  • testul de competenţă lingvistică – pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină și nu au certificate de competență lingvistică recunoscute de ASE
  • media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

Conform ASE: promovarea examenului de finalizare a studiilor va conduce, pentru absolvenţii programului de studii din cadrul domeniului de licenţă Drept la obţinerea titlului de „Licenţiat în drept”. Pentru aprofundarea cunoștințelor în domeniu, studiile de licență pot fi continuate cu parcurgerea programului de masterat „Drept Antreprenorial”.

Facultate de drept la ASE: Așteptăm să vedem competiția  provocată și locul pe care îl va ocupa în preferințele tinerilor. Până acum Facultatea de Drept din cadrul Universității din București este singura dintre facultățile UB care a declarat că va organiza un examen pentru admitere.

Sursa info: https://www.edupedu.ro/ase-isi-face-facultate-de-drept-institutia-anunta-ca-admiterea-va-fi-online-la-toate-programele-de-studii-universitare/

Sursa foto: pagina oficiala de facebook ASE