Fă-ți remarcat talentul la nivel European, contribuind la succesul CareerKIT, un proiect făcut de TINEri pentru TINEri!

Realizează machetele unui afiș (format A0) și a unui flyer (orice format), iar proiectele câștigătoare vor fi prezentate la Strasbourg în perioada 16–17 ianuarie 2013, în cadrul evenimentului Social entrepreneurs: Have your say!, unde CareerKIT are stand de prezentare. Evenimentul este organizat de Comisia Europeană, însă, audiența este formată și din membrii Parlamentului European (evenimentul se suprapune pe o sesiune plenară), reprezentanții Comitetului European Economic și Social și ai altor instituții comunitare, precum și foarte mulți potențiali angajatori din Europa.

Așadar, dacă îți dorești o carieră internațională în cadrul instituțiilor europene sau în mediul privat, aceasta este cea mai bună oportunitate pentru a te face remarcat(ă) în fața potențialilor angajatori!

Untitled

Ce vei câstiga?

Proiectul câștigător (afiș și flyer) va fi prezentat în cadrul standului CareerKIT, unde va putea fi admirat de toți participanții la eveniment; de asemenea, proiectul va fi promovat și în România pe blogul www.loredanasimedre.ro și pe pagina de Facebook. Realizatorul acestor machete va primi o scrisoare de recomandare pentru munca sa și, de asemenea, o invitație la workshop-urile JOBtelligence și Great Ideas for Amazing Careers.

Proiectele ce se vor clasa pe locurile 2-5 vor fi promovate pe blogul www.loredanasimedre.ro și pe pagina de Facebook. Realizatorii acestor machete vor primi câte o invitație la workshop-urile JOBtelligence și Great Ideas for Amazing Careers.

Termenul pentru trimiterea machetelor este 10 ianuarie ora 24:00.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre proiect, trimite un mail la adresa loredana@loredanasimedre.ro.