joi, octombrie 21, 2021
Recrutare IQool

Fă Rai din ce ai!

Întotdeauna am crezut că avem o țară frumoasă, însă niciodată nu am reușit să mă conving de minunăția ei. Din păcate, au trebuit să treacă nişte ani până să conștientizez acest lucru, perioadă în care mi-am alimentat sufletul doar cu imagini.

Până de curând nu am avut multe ocazii să străbat țara în lung și-n lat, iar asta nu din cauza situației financiare, ci din pricina faptului că, asemenea multor persoane, în fiecare vară am dat totul la schimb pentru o vacanță la mare. Ei bine, anul acesta lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

Auzisem de ceva vreme de un loc minunat, lăudat de toți prietenii și toate cunoștințele. Din tot ce mi s-a povestit, am dedus că este vorba de un colț de Rai, o oază de liniște și de energie pozitivă. Este vorba de Colibița, un sat uitat de lume încărcat cu multă verdeață și peisaje de poveste. O zonă cu munte și mare la un loc!

Încă din prima zi, am rămas profund cucerită de peisaj. Probabil e greu de explicat în cuvinte, însă cu adevărat părea un colț de Rai. Tocmai pentru că nu voi reuși să descriu în profunzime detaliile imaginilor care mi-au rămas întipărite în suflet, voi lăsa pe parcursul acestui articol să vorbească fotografiile.

11865137_1097217653629374_981553741_o

În zonă sunt foarte multe pensiuni, cu prețuri pentru orice buzunar, însă cel mai mult mi-au atras atenția căbănuțele de pe marginea lacului. Tocmai pentru că am ales această cazare, am putut să mă bucur în fiecare dimineața de o priveliște de vis.

Atracții turistice nu sunt foarte multe în zonă, ci doar: pescuitul, plimbările cu barca/vaporașul/canoia pe lac. Nimic nu e mai plăcut, însă, decât să te afli cu cei dragi într-o barcă în mijlocul lacului, înconjurat de munți încărcați cu pădure. Tindeam să cred, din tot ceea ce am citit despre pădurile noastre, că nu a mai rămas pic de verdeață în România. Ei bine, se pare că în acest loc ferit de lume, copacii și-au purtat de grijă pentru a ne încânta privirile.

11890562_1097717230246083_781613942_o

Avem o țară frumoasă, cu numeroase atracții turistice și peisaje de poveste, motiv pentru care sunt mândră de faptul că trăiesc pe aceste meleaguri!

11896889_1097717233579416_1877718438_n

Tu ce colţuri de Rai ai vizitat până acum?

Sursă foto: arhivă personală

Bianca Talaşmanhttp://iqool.ro
Sunt un om simplu și implicat în tot ceea ce face, motiv pentru care iubesc să fiu înconjurată de oameni activi de la care să pot învăța lucruri constructive. Mă ghidez după principiul -Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi- întrucât, timpul este limitat și a ajuns să fie insuficient pentru mulți dintre noi.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular