Nu este uşor să construieşti un start-up. Mulți încearcă, puțini reuşesc. Însă cu siguranță nu este imposibil, dacă ai elementele necesare pentru a pune bazele propriei tale afaceri. Ai nevoie de un mentor şi de persoane la fel de entuziaste ca şi tine, care îți vor fi alături. Îi vei găsi pe toți la Şcoala de formare S.T.A.R.T.

Mai ai timp până pe 25 iulie să te înscrii!

S.T.A.R.T. (Students Talking About Revolution in Technology) este un proiect adresat studenților de la facultățile de profil tehnologic, economic și antreprenorial din România (Informatică, Calculatoare și Tehnologia Informației,  Matematică,  Cibernetică,  Administrație și Afaceri, Politehnica,  Economie si Marketing) și presupune crearea unei platforme care să faciliteze comunicarea între mediul academic și mediul afacerilor și o școală de formare a tinerilor antreprenori în domeniul matematic și tehnologic.

Proiectul este împărțit în 3 etape:

  1. Etapa de selecție, unde participanții vor fi aleși pe baza scrisorilor de intenție pe care le vor trimite. Confirmarile urmand sa fie trimise participantilor selectati incepand cu data de 26 iulie.
  2. Susținerea de workshop-uri: Participanții aleși vor forma echipe mixte, ce vor lua parte timp de două zile la workshop-urile pregătite: ”Tehnici de prezentare”, “Antreprenoriat tehnlogic” și “Strategie de business”. Aceste workshop-uri vor fi susținute de specialiști din domeniul IT, matematic, economic și antreprenori cu experiență.
  3. Participanții, organizați în echipe mixte, vor putea pune în aplicare cunoștințele acumulate în cele 2 zile de workshop-uri prin conceperea unei idei de start-up. De asemenea, ei vor susține o prezentare a conceptului care va trebui să respecte cele 3 componente: idee, implementare și promovare, valorificând astfel cunoștințele dobândite în cele 2 zile de training. Prezentarea va fi susținută în fața publicului prezent la eveniment și a juriului care le va oferi feedback.

Sperăm că astfel să atragem cât mai mulți studenți, să promovăm o multitudine de valori precum și necesitatea existenței start-up-urilor pe piața românească. Astfel, venim în completarea cunoștințelor dobândite, dorind să contribuim la dezvoltarea plenară și interdisciplinară a participanților, pe care să îi pregătim pentru a intra în societatea tehnologică de azi și de mâine.

Proiectul se va desfășura în perioada 5-9 august în Brașov, iar participanților li se va asigura cazarea și masa.

Ediția din acest an a proiectului este realizată în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here