În vremuri în care prim-planul e acaparat de forme fără fond, în care non-valorile sunt supra-promovate în media, tinerii au nevoie de modele sănătoase după care să se ghideze. Aceștia ascund un potențial impresionant, însă au nevoie de o scânteie. Atunci când scânteia le va aprinde focul din interior, ei vor fi propulsați către culmi înalte.

Proiectul Express Ideas reunește minți sclipitoare din diferite domenii, în vederea împărtășirii diverselor gânduri, idei, experiențe de viață cu tinerii studenți, cu scopul de a îi motiva și de a îi îndruma.

Ideile expuse în cadrul acestui eveniment sunt menite să inspire și să motiveze participanții la acțiune. Un eveniment în care ideile modifică anumite percepții asupra unor domenii, și îi ajută pe participanți să conștientizeze anumite probleme din societatea actuală. Sloganul „ Listen. Be Inspired. Take Action.” reprezintă ideea de bază a acestui concept, acțiunile din cadrul evenimentului gravitând în jurul acestuia.

Ediția a doua Express Ideas va aduce impreuna tineri din numeroase orașe ale României și se va desfășura pe parcursul a două zile. În prima zi vor avea loc dezbateri pe teme legate de antreprenoriat, în cadrul cărora participanții vor putea interacționa cu speakerii. În a doua zi va avea loc conferința

Express Ideas, ce va alătura numeroși speakeri care își vor livra discursurile, împărtășind cu publicul propriile experiențe profesionale și nu numai. De asemenea, în cadrul primei zile a evenimentului participanții vor putea ține un discurs timp de 10 minute.Sau își pot trimite planurile de afaceri, pentru a putea câștiga training-uri specializate de business.

În curând https://www.facebook.com/events/1441151752852178/

Vă puteți înscrie aici: http://goo.gl/forms/mvk8GIcKP9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here