marți, noiembrie 28, 2023
Recrutare IQool

Express Ideas!

În vremuri în care prim-planul e acaparat de forme fără fond, în care non-valorile sunt supra-promovate în media, tinerii au nevoie de modele sănătoase după care să se ghideze. Aceștia ascund un potențial impresionant, însă au nevoie de o scânteie. Atunci când scânteia le va aprinde focul din interior, ei vor fi propulsați către culmi înalte.

Proiectul Express Ideas reunește minți sclipitoare din diferite domenii, în vederea împărtășirii diverselor gânduri, idei, experiențe de viață cu tinerii studenți, cu scopul de a îi motiva și de a îi îndruma.

Ideile expuse în cadrul acestui eveniment sunt menite să inspire și să motiveze participanții la acțiune. Un eveniment în care ideile modifică anumite percepții asupra unor domenii, și îi ajută pe participanți să conștientizeze anumite probleme din societatea actuală. Sloganul „ Listen. Be Inspired. Take Action.” reprezintă ideea de bază a acestui concept, acțiunile din cadrul evenimentului gravitând în jurul acestuia.

Ediția a doua Express Ideas va aduce impreuna tineri din numeroase orașe ale României și se va desfășura pe parcursul a două zile. În prima zi vor avea loc dezbateri pe teme legate de antreprenoriat, în cadrul cărora participanții vor putea interacționa cu speakerii. În a doua zi va avea loc conferința

Express Ideas, ce va alătura numeroși speakeri care își vor livra discursurile, împărtășind cu publicul propriile experiențe profesionale și nu numai. De asemenea, în cadrul primei zile a evenimentului participanții vor putea ține un discurs timp de 10 minute.Sau își pot trimite planurile de afaceri, pentru a putea câștiga training-uri specializate de business.

În curând https://www.facebook.com/events/1441151752852178/

Vă puteți înscrie aici: http://goo.gl/forms/mvk8GIcKP9

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular