marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEXPLORAREA NATURII PRIN FOTOGRAFIE
Array

EXPLORAREA NATURII PRIN FOTOGRAFIE

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la „Explorarea naturii prin fotografie”, un nou modul al Școlii de Vară care se desfășoară în perioada 8 – 12 august 2016 în Sala Atelier a Muzeului.

Fotografia este cea mai răspândită formă de artă şi metoda ideală de a imortaliza tot ceea ce ne înconjoară. Cu toate că tehnologia în domeniul aparatelor foto a evoluat considerabil, realizarea unei fotografii de calitate necesită cunoaşterea unui bagaj minim de tehnici şi metode clasice de fotocompoziţie.

Copiii dornici să-şi perfecţioneze atât tehnica fotografică, cât şi viziunea artistică sunt aşteptaţi la „Şcoala de vară” a Muzeului „Antipa”, să se înscrie la cursul susținut de colegul nostru, biologul și fotograful George Năzăreanu.

Printre obiectivele programului putem aminti familiarizarea copiilor cu diverse tehnici şi instrumente fotografice, dobândirea cunoștințelor necesare în vederea realizării fotografiilor artistice și documentare, precum și dobândirea unor competenţe în organizarea şedinţelor fotografice.

Modulul de fotografie se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, amatori de fotografie, ce doresc să aprofundeze această latura creativă a artelor vizuale.

Copiii sunt rugați să vină cu propriul aparat foto digital (ideal D-SRL, sau compact) cu funcţie manual (M) şi prioritate de diafragmă/apertură (A sau Av).

Cursul se desfășoară zilnic între orele 10:15 și 12:30 iar taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei/2 frați.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro.

Parteneri media:  EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, IQool, Grădinite.com, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Ana Lazar
Să aflu, să învăț, să cunosc oameni frumoși sunt cele mai importante valori pentru mine şi cred că cel mai rapid drum către succes este să ai încredere în propriile capacități.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular