Experiența The Fresh – Moonlight Breakfast, Golan, Jurjak, Oktopus

0
219

The Fresh promitea pe 4 martie un show incendiar. Cap de afiș: MOONLIGHT BREAKFAST, urmat de GOLAN, JURJAK și OKTOPUS. Un afiș frumușel, o descriere a event-ului la fel de reușită, locația aleasă inducea ideea unui eveniment promițător și plin de surprize (s-a dovedit a fi ulterior).
Probabil că majoritatea celor care s-au aflat în seara de 4 Martie la TERRA Events Hall, se datora în principal celor de la Moonlight Breakfast.

Aș putea spune despre acest eveniment atât lucruri bune, cât și lucruri mai puțin bune. Partea rea este totuși că, lucrurile bune sunt cu mult mai puține decât cele proaste. Prin urmare, am să descriu rapid câteva dintre surprizele neplăcute ale serii, pentru cei care nu au avut ,,norocul” să fie prezenți la evenimentul cu pricina.

Pe lângă Oktopus, care s-a ocupat de începerea serii într-un mod frumos ce te făcea să crezi că a fost cea mai bună alegere să te afli la acel eveniment, al doilea lucru pozitiv pe care l-am remarcat acolo au fost oamenii îmbrăcați cu gust. Aceste două aspecte mi-au rămas în minte ca fiind părțile bune ale acelei seri: Oktopus cu mix-urile sale geniale și oamenii deosebiți (care, probabil, aveau și ei, la fel ca mine, așteptări destul de mari).

DSC_0045

DSC_0042

DSC_0146Pentru că aspectele plăcute ale evenimentului s-au epuizat deja, voi continua cu părțile mai puțin plăcute. Mi-aș dori să fac un top al minusurilor, însă nu cred că m-aș putea hotarî prea rapid care ar fi pe primul loc. Poate faptul că nu îmi puteam ține ochii deschiși din cauza fumului. Da, înțeleg că în unele spații publice încă se fumează, înțeleg de asemenea că la evenimente mai mari faptul că se poate fuma este un avantaj (deși, la ultimul concert Subcarpați, aceștia au avut un real succes în ciuda faptului că oamenii ieșeau afară pentru a fuma), însă să te usture ochii de la fumul de țigară este total neplăcut. Și NU, nu spun că este vina fumătorilor.

DSC_0048

As continua cu faptul că nu aveai unde să stai jos. OK, când mergi la un eveniment, nu mergi pentru a sta jos, corect? Însă la un moment dat tot simți nevoia să te așezi pe un scaun câteva minute pentru a-ți relaxa picioarele sau din oricare alt motiv. Aici, din păcate, oamenii stăteau pe jos, la propriu.

DSC_0182

Chestia cu jetoanele pentru a-ți cumpăra de băut nu mi-a plăcut niciodată. Cea mai rea experiență cu privire la asta am avut-o la concertul lui Robbie Williams, unde a fost o chestie asemănătoare și oamenii mureau pur și simplu de sete. În fine, asta este altă poveste. Și aici trebuia să stai la o coadă destul de mare pentru a-ți achiziționa jetoane, pentru ca apoi să mergi prin mulțime în capătul celălalt al încăperii pentru a-ți putea umezi gâtlejul.

Toată lumea știe că fetele merg mai des la baie, nu neapărat din nevoie, dar o fac, pentru a-și retușa machiajul, pentru a-și aranja părul și lista poate continua. De asemenea, toată lumea știe că, de regulă, o fată merge la baie cu încă o fată sau mai multe, nimeni nu știe de ce. La The Fresh am stat nici mai mult, nici mai puțin de 20-30 de minute la rând pentru a putea ajunge pe acest tărâm al fetelor ultra aglomerat.

DSC_0173

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect neplăcut al acestui eveniment primăvăratic a fost desigur muzica. Cei ce se aflau în capul listei de invitați, și anume cei de la Moonlight, au intrat pe scenă după câteva ore de plictis, sonorizarea a fost destul de proastă, iar probabil că mulți ar mai adăuga că cei de la Moonlight au cântat destul de puțin pentru cât de mare a fost asteptarea.

Pentru că natura evenimentului a fost în așa fel încât să mai și stai deoparte și să butonezi telefonul, noi ne-am amuzat puțin când am văzut că nu suntem singurii nemulțumiți din public. Iată cu ce comentarii ne-am delectat, citind direct de pe pagina de Facebook a evenimentului:

Nu îmi dau seama dacă lumea aplaudă pentru că speră că termină de cântat sau pentru că le place….

Glumesc! E prima variantă!

scria Șerban Păun.

Ce bine ar fi dacă a-ți fi avut un inginer de sunet

Cristian Mălăele

Review „The Fresh…” Concert în Terra Hall Events. Ears bleeding. Ultima oara când am auzit zgomote asemănătoare, niște vecini tăiau porcul la țară…Please send help!

Dorin Enache

Aproape 3 ore primele 2 nume. Am venit pentru ultimele 2. Dacă știam poate luam altă decizie.

Oana Andreescu

DSC_0131

DSC_0202

În fine, se poate ca printre toți cei prezenți la eveniment să se declare și oameni mulțumiți. Anyway, mulțumim Oktopus că ai pus în lumină evenimentul prin deschiderea ta, dar mare păcat de restul serii.

Cu stimă, o parte din public.

DSC_0052DSC_0195DSC_0229DSC_0155 DSC_0232 DSC_0256

Fotograf: Paul Stănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.