A treia ediție Evening Fashion Gala: Toamnă/Iarnă 2017/2018

0
159
Evening Fashion Gala

A treia ediție Evening Fashion Gala

Toamnă/Iarnă 2017/2018

A treia ediție Evening Fashion Gala, evenimentul de modă autohtonă care reunește nume cunoscute ale industriei modei din România, alături de câțiva designeri la început de drum a avut loc pe 14 noiembrie 2017 la showroom-ul Autoklass I Official Home of Mercedes-Benz.

Organizatorii galei au fost Manifesto Events&PR în colaborare cu analistul de modă, Alin Gălățescu.

Seara a fost dedicată exclusiv modei românești. Gazda evenimentului de marți seara a fost Cosmina Păsărin, susținătoare a muncii și creativității designerilor români, „atât prin purtarea acestor creații, cât și prin prezența la evenimentele în care aceștia își prezintă colecțiile.”

Accentul a căzut atât pe cele mai noi piese vestimentare pline de personalitate și eleganță, cât și pe creativitatea, talentul și profesionalismul designerilor, alături de originalitatea creațiilor prezentate pe podium.

Alin Gălățescu despre eveniment: ”Încercăm să mergem mai departe cu acest tip nou de show dedicat anotimpurilor anului. Ați văzut Spring Gala și Summer Gala. Acum am cumulat toamna și iarna sub această umbrelă: Evening Gala. Deci, iată că avem anul acoperit. În primăvară vom avea un bonus, un Wedding Gala. Eu cred în moda românească și în acești designeri. Foarte mulți sunt noi, mulți au început chiar la aceste gale, alții sunt deja foarte cunoscuți. Până la urma moda se referă la o stare. Se referă la bucuria de a trăi și fiecare o degustă în fiecare zi.”

Evening Fashion Gala

Startul prezentărilor a fost dat de L’Atelier Couture by Loredana Ciangău, iar, până la încheierea primei părți a show-ului, au urmat în ordine Aida Lorena Atelier, Simona Semen în colaborare cu Tezyo by Otter Distribution, Lumière, Mineli și Nicole Enea.

Pe parcursul serii au fost oferite cinci vouchere din partea sponsorilor pe baza înscrierii taloanelor de participare sau a cărților de vizită în tombolă. Fit4You, salonul de slăbire rapidă și remodelare corporală, a oferit un voucher de 500€, un alt voucher de 500€ a fost oferit de Maison D’Esthetique, iar trei vouchere au fost oferite de Manicure In Action, un salon specializat în manichiură și pedichiură pe roți. Prin tragere la sorți, după încheierea primei părți a show-ului, câștigătorii premiilor au fost anunțați.

În continuarea serii au prezentat în ordine Andreea Veneciuc, Sabina Lisievici, Montiago by Liliana Fenechiu, Athena Philip, Iza Van Dee, iar seara a fost încheiată cu Agnes Toma.

Câteva persoane din echipa de organizare atât pentru Summer Fashion Gala, cât și pentru Evening Fashion Gala au vorbit despre ce implică realizarea unui astfel de eveniment. „Nu pot să spun un timp exact, dar este foarte mult de muncă la un astfel de eveniment. Este foarte multă implicare, necesită atenție la fiecare detaliu și ne devotăm foarte mult. E un job care implică o echipă formată din mai multe persoane, dar, în același timp, un număr mic de persoane se poate ocupa de un eveniment dacă sunt oamenii potriviți.”

Parteneri și Sponsori

Promovarea a fost asigurată de partenerii media oficiali Virgin Radio România și City Vision Magazine. Echipa Radar De Media s-a aflat la evenimentul pe care l-a și transmis live pe site-ul oficial radardemedia.ro. Seara a fost completată de Martini și de Vinurile Sâmburești. Machiajul modelelor a fost realizat de echipa Școlii De Make-Up Raluca Paraschiv, iar coafurile au purtat semnătura Geta Voinea Factory și Geta Voinea Hair&Beauty Salon. Printre sponsori s-au aflat și Aqua Carpatica, Cherie Hotel Boutique & Restaurant, FIT4YOU, , Manicure in Action, Publicitaria, R Studio, Vitamin Aqua.

Iar printre partenerii media s-au numărat Click Pentru Femei, Eva.ro, Elegantine, IQool.ro, Kfetele.ro, Social Agenda, StyleAndTheCity.ro, Stylished Magazine, Vip Style.

Sursa foto: www.themoment.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.