Evenimentele săptămânii @ Ceainăria ARTea

0
204

Duminică, 8 mai, de la ora 19.00 vă invităm să petreceţi o seară specială, cu parfum parizian și mic-parizian, pe muzica anilor 40′-60′: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) şi Alexandru Burcă (pian). Repertoriul concertului ”BELLES CHANSONS DES BOULEVARDS include piese celebre, precum: Champs-Elysees, Sous le ciel de Paris, La Boheme, Mademoiselle de Paris, Grands Boulevards, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.
Diana Tudor a susținut numeroase concerte  și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ‘Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (‘Gala-Le Théâtre’) și în cadrul unor alte evenimente culturale.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

afis Artea

Suntem o voce si o chitară, Tatiana si Marius Ojog. Formam un cuplu în viaţa de zi cu zi, dar si pe scena. Începutul nostru muzical se leagă într-un fel anume de festivalurile de folk mai precis din 2006. Aceasta a fost deschiderea noastă artisică, chiar dacă, acest stil nu ne caracterizează pe deplin. Însă orice început este binevenit, mai ales că noi aveam deja un trecut muzical, fiecare din noi având genuri muzicale diferite (muzica usoara, respectiv rock). În timp lucrurile s-au aşezat, am început să simţim altfel muzica şi dacă ar fi să caracterizam genul nostru muzical, acesta ar fi smooth-jazz-folk. Pe lângă compoziţiile proprii, avem şi un proiect care se numeşte „Randez-vous interbelic”, ce însumează o culegere de cântece din peioada interbelică. Cântece vechi, uitate de mult în sertar, însa frumoase şi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.