- Sentimental Journey – concert jazz, live
Provenind dintr-o familie de muzicieni cu reputaţie atât în ţară, cât şi în afara acesteia, Mădălina a moştenit calităţile tatălui său care i-a fost mentor în educaţia muzicală pe care şi-a construit cariera.
Mădălina a urmat cursuri de pian începând de la vârsta de 6 ani, iar la vârsta de 21 de ani, perioadă până la care a studiat intensiv canto clasic, a fost solicitată prin contract în Germania, A activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluţiile de pe scene renumite din Germania şi Elveţia, unde şi-a perfecţionat tehnica prin studii de specialitate sub îndrumarea unui soprane de renume de la Academia de muzică – Musikhochschule Hannover.
Plecată de peste 20 de ani din România, Mădălina s-a făcut remarcată prin calităţile ei vocale remarcabile pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internaţional. Printre cei cu care cântăreaţa a avut colaborări de-a lungul carierei sale, amintim numai câteva nume: Jim Ferguson – fost solist Hot Chocolate care s-a îndrăgostit de prestaţiile cântăreţei noastre, solicitând-o în repetate rânduri să i se alăture în turneele acestuia, Castle Jazz Band Hannover alături de care a înregistrat un real succes la publicul german, Peter Schutlz saxofonist împreună cu care a avut diferite colaborări fiind solicitaţi în diverse locaţii exclusiviste pentru a întreţine recitaluri de Jazz şi Musical unui public mai mult decât avizat, şi mulţi alţi muzicieni germani de renume.
Mass-Media din Germania i-a acordat, în repetate rânduri, o atenţie deosebită, cântăreaţa de origine română fiind o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.
Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar de departe cea mai mare realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată de la SAT 1, unde cântăreaţa a susţinut un recital la o emisiune matinală de maximă audienţă – Frühstücksfernsehen. În urmă acesteia, realizatorii emisiunii i-au propus un contract de colaborare pe termen lung.
Mădălina a activat în importante locaţii de gen şi la evenimente de prestigiu din vestul Europei, în oraşe precum: Bad Pyrmont, Hamburg, Hannover, Hameln, Köln, Düsseldorf, Berlin din Germania, dar şi Zurich – Elveţia şi altele.
S-a îndrăgostit şi s-a întors acasă…în ţara ei.
Să o aplaudăm şi să o primim cum se cuvine!
Motto:
„If there is anything to say about me, just listen!”
Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei
2. Cocktail
Când începe vara, se impune un cocktail răcoros pentru trup și un mix bun de glume pentru spirit.
Selecția ingredientelor este drastică. Nu acceptăm nimic artificial, cu îndulcitori sau conservanți. Doar emoții pure și bucurie autentică.
Hai la show, ca în fiecare sâmbătă, în Ceainaria ARTea, la o sesiune de #teatruspontan! Poți veni și cu cei mici! E un loc tare prietenos pentru copii, iar glumele nesărate nu intră în repertoriul nostru.
Rezervări la 0773 303 113!
Biletele la acest spectacol sunt improvizate sub formă de donații.
3. French Swing- Jazz, Tango, Chansonnettes- concert live
Duminică 5 iunie de la ora 19.00, vă invităm să petreceţi o seară aparte, cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de
Diana Tudor (voce)
Alexandru Burcă (pian)
Programul concertului include piese celebre din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Dalida, Juliette Greco, Charles Aznavour, Patrick Bruel, Cristian Vasile, Jean Moscopol, precum: Sous le ciel de Paris, La Bohème, Domino, Grands Boulevards, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Astăzi e ziua ta ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.
Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’, la Festivalul ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Muzeul Nottara, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul altor evenimente culturale.
Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Ateneul Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.
Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei
Sous le ciel de Paris:
https://www.youtube.com/watch?v=I6JSikTpLVI
Les Grands Boulevards:
https://www.youtube.com/watch?v=kCrWl1m_s1s
Je ne veux pas travailler:
https://www.youtube.com/watch?v=TbCjrveNAos