luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăEvenimentele săptămânii 5-10 mai la Ceainăria ARTea

Evenimentele săptămânii 5-10 mai la Ceainăria ARTea

  1. Balkan Karavan – concert live

Ioana Ernea (voce)
Filip Dascălu (chitară)
Pavel Zurka (contrabas)
Raubel Torres Gonzalez (percutie)

La fel de diverse ca şi direcţiile din care vin piesele pe care le-au inclus în programul lor de muzică balcanică şi ritmurile pe care le reinterpretează, cam aşa sunt şi direcţiile din care vin şi cei patru artişti:
Ioana, e actriţă, işi asumă povestea fiecărui cântec, devine a ei şi o retrăieşte de fiecare dată, alături de public, asa cum ştiu toţi cei care au văzut-o cântând (şi la noi) mai ales muzică sud-americană, în formula Habanegra. Filip cântă la chitară din copilărie, diverse stiluri, în diverse trupe şi compune pentru propria trupă, Cats On the Roof. Pavel cântă la contrabas muzică clasică în Orchestra Radio si cea a Operei Române şi jazz manouche în proiectul Hot Club de Bucharest şi mai are şi un simt al folclorului născut şi crescut în Banatul Sârbesc. Cât despre partea de percuţie e de ajuns să spunem că Raubel e originar din Cuba…

Pentru acest proiect artistii au cules piese tradiţionale din Rusia, Macedonia, Kosovo, Bosnia, Serbia, Albania, Turcia, dar şi Romania, pentru a ne purta cu ei în vârtejul nomad al pătimaşului sufletul balcanic, al poeziei şi poveştii lui.

Aici aveti câteva frânturi din ce am reuşit noi să filmăm la lansarea proiectului lor:

https://www.facebook.com/Etno-Karavan-852289044880495/videos
Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei

5 mai

“Avant de mourir” – un tangou, un gând trist care dansează. Sau doar o poveste dintr-un subsol prăfuit al Parisului. Povestea a doi emigranți pe care ii despart câteva elemente, însa îi apropie un tangou uitat de întreaga lume și o emoție ascunsă adânc în fiecare dintre cele două suflete – dragostea.”
Durata: 1h 40 min.
Rezervări: 0773 303 113

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular