Evenimentele din perioada următoare la Alandala Cafe

0
458

19 Februarie – Concert The Sorted Session

Vă e dor de The Sorted Session?

Nouă cu siguranță ne este dor. Au trecut aproape două luni de când nu i-am mai auzit, așa că ne bucurăm să vă spunem că îi vedem în concert, la Alandala, joi, 19 februarie, de la ora 20:00.

Au să ne cânte piese proprii, cântece Irish și cover-uri simpatice după melodii cunoscute.

Erik (voce, chitară)
Doina (vioară)
Gaby (bodhran)

Intrare liberă!

Facebook event

 

22 Februarie –  Cântece din Bucureștiul Interbelic

22.02 - Cantece din Bucurestiul Interbelic

Duminică seara, de la 20:00, ne vom regăsi în Alandala, cu parfumul cântecelor din Bucureştiul de altădată dedicate femeii, presărate cu interpretări instrumentale şi compoziţii atât pe texte proprii cât si pe versurile unor poeţi indrăgiţi.

Dan Vasilescu s-a afirmat mai ales în muzica folk (formația Acum), fiind premiat şi invitat să participe la numeroase festivaluri de muzicã folk din tarã, dintre care mentionãm “Festivalul Om bun”, Bucuresti (2002), unde a obtinut Premiul „Vali Sterian”, Festivalul de folk de la Galati – “Baladele Dunãrii” (2007) – premiul I pentru creatie si Festivalul FOLK YOU!, Vama Veche, 2008. De asemenea, trupa ACUM s-a remarcat la Galele Studentesti de la Costinesti (2006-2008), Festivalul „Trei Ceasuri Bune” (2006-2008) si Cenaclul “Totusi iubirea” (2000-2002).

NATALIA COLOTELO PANCEC a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, la clasa prof’ Daniel Podlovschi. Cariera sa este marcata de numeroase premi. Ca solistă, a concertat alături de orchestra Teatrului Muzical „Nae Leonard”din Galaţi, orchestrele simfonice ale Filarmonicilor din Sibiu şi Bacău şi Orchestra Universitaţii Naţionale de Muzică Bucureşti. De asemenea, a susţinut recitaluri la Sala Radio, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Casa de Cultură « Fr. Schiller », Sala Dalles, Ateneul Român şi la Sala Centrului Cultural Român din Veneţia. Violonista a participat la festivaluri precum Festivalul de Muzică Academică, Sighişoara, „Jeunesses Musicales”, Bucureşti, Sommerfestival „Klassik Kühle Kirche” din Bad Lippspringe – Germania, Festivalul Tineretului European, Paris.

Din anul 2000 Natalia a cântat în trupa Acum, împreună cu Dan Vasilescu (solist, chitară, muzicuță).

Ținuta corespunzătoare anilor 1920- 1930 este încurajată.

Cea mai bună costumație va fi recompensată.

Intrare Liberă!

Facebook event

 

27 Februarie – Seară ExperSentimentală

27.02 - Seara ExperSentimentala

Dragobetele reprezintă în spaţiul românesc sărbătoarea iubirii. Noi ne vom îndepărta de reprezentările ei comune şi o vom transforma într-o sărbătoare a iubirii de artă şi de frumos.

O zi în care te chemăm la Alandala să exprimi ceva din universul tău interior în cadrul unei expoziţii colective dedicate sentimentului, spontană şi adresată tuturor celor care crează.

Cum poți să participi?

Fie ca eşti cunoscut ca artist, sau nu, dacă vrei să participi ai două posibilități: fie scrii o declaraţie pentru o persoană specială din viaţa ta, fie alegi o declaraţie deja scrisă și creezi o lucrare grafică până pe 24 februarie.

Declarațiile le vei găsi în Alandala sau pe pagina evenimentului.

Altfel zis, exprimă-ţi sentimentele alături de noi, într-un experiment cu totul şi cu totul alandala!

Lucrarile grafice inspirate de declarații scrise de dragoste vor fi expuse Vineri, 27 Februarie, în Alandala. începând cu ora 20:00.

Artişti confirmaţi : Laurențiu Z & Elena M, Oana Manea, Camelia Şirli, Margareta Irina Udrescu, Fata mecanică, Andreea Busuioc.

21:30: Concert experimental – Multumult – o discuție spontană ântre două minți îndrăgostite de muzică, Victor Podeanu şi Călin Torsan, cu instrumente de suflat și chitară;

22:00: Improvizație muzicală plecând de la textele prezente în expoziție și texte date de public;

22:30: Party ExperSentimental.

Intrare liberă!

Facebook event

 

28 Februarie – Târg de chilipiruri de Mărțișor

28.02 - Iarmaroc - Targ de chilipiruri de Martisor

Sâmbătă, 28 februarie începând cu ora 12:00 deschidem târgușorul de obiecte care-și caută o casă nouă. Hăinuțe, Genți ,Bijuuuri, Tablouri, Accesorii HandMade, Cărți, obiecte Deco vă așteaptă să le achizițonați.

De asemenea, veți găsi la târg și mărțișoare handmade făcute de mâini dibace.

Prețurile sunt faine așa ca veniți devreme să profitați.

La târg puteți dona bănuți, hăinuțe sau jucării pentru copiii de la asociația Ana și Copiii.

Dacă sunteți doritori să vindeți puteți să vă inscrieți plătind taxa de participare de 10 lei la Alandala.

Ora 12:00 / Intrare liberă pentru vizitatori.

Facebook event

Mai multe detalii pe alandala.cafe@gmail.com sau 0720 326 925.

 

Alandala Café – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe strț Aurel Vlaicu.

Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.