EVENIMENTE SPECIALE: Orele liniştite la Antipa

0
41
EVENIMENTE SPECIALE-Orele liniştite la Antipa
Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniştite, un eveniment organizat în parteneriat cu asociaţia Supereroi printre noi.

„Orele liniştite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

„Orele liniştite” sunt organizate în zilele de luni. Astfel, luni, pe 10 octombrie 2022, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obişnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în linişte şi feriţi de agitaţia unei zile aglomerate. Fraţii, bunicii şi prietenii copiilor cu nevoi speciale sunt bineveniţi.

Muzeul Antipa se alătură acţiunilor de susţinere şi ajutorare a celor care suferă în aceste zile din cauza războiului, facilitând copiilor refugiaţilor şi însoţitorilor acestora, accesul gratuit în expoziţia permanentă a Muzeului, în timpul programului “Orele liniştite la Antipa“, luni, 10 octombrie 2022, în intervalul orar 13.00 – 15.00.

Intrarea în Muzeu este accesibilizată scaunelor rulante.
Accesul scaunelor rulante/cărucioarelor pe traseul expoziţional este posibil doar la parterul clădirii.

Pentru a vă putea asigura condiţii de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completaţi formularul de participare de aici (nu uitaţi să bifaţi căsuţa cu data de 10 octombrie):
https://forms.gle/Au58LvLzMEJBPQme9

Fiecare persoană cu dizabilităţi + 1 însoţitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.