Miercuri, 11 Februarie, de la ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul CATS in the RAIN concert de dramatic lounge music.

Miss Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon

Trio-ul propune un moment de căutare a autenticului în emoții, sunete, întrebări, povești, idei. Repertoriul lor original subîntinde stări poetic-folosifice pe care unii dintre noi caută să le asculte povestite ca să le poată recunoaște, fie le îmbrățișează deja cu zâmbetul senin pe buze. Cei trei fac parte din colectivul independent ABATOR INDUSTRIES și sunt membri ai proiectului de fusion punk jazz LOUNGERIE II. Concertele CATS IN THE RAIN sunt interpretarea dramatică a bizareriilor emoționale cărora ne supunem cu experiența fiecărei zile – muzică la granița lounge, jazz, teatru, rock, doină și world music.

Listen:

CATS IN THE RAIN – Whiskey Man 
CATS IN THE RAIN – jam live 

Suport artişti: 20 lei

Facebook event

 

Sâmbătă, 14 Februarie, de la ora 17:00 în Alandala  vă invităm la atelierul „Cum să vezi un suflet”.

14.02 - Cum sa vezi un suflet

Vrei să cunoști oameni noi într-un mod relaxat, jucăuș și fără prea multe bătai de cap? Crezi că poți construi o relație strănsă cu o persoană străină, în mai puțin de o oră?

Noi putem paria!

Ia parte la experimentul nostru dacă îți dorești să cunoști oameni noi și să afli povești sau din pură curiozitate de a descoperi cum funcționează.

Participare: 20 lei

Număr limitat de locuri: 35

Facebook event

 

Duminică, 15 Februarie, ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul Aud band – Exotic esraj Balcan Flair.

15.02 - Concert Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

Aud band – Exotic esraj Balcan Flair

Compoziţii, voce, chitară – Laurenţiu Gondiu

Esraj – Rodica Gondiu

Flaut – Augustin Creznaru

Aud band creează o sonoritate inedită cu un repertoriu propriu variat ca stilistică: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă

„Avem un repertoriu din compoziţii proprii, divers ca genuri muzicale dar care au un story şi o legatură între ele bine gândită. Acest proiect a pornit ca formaţie de studiou pentru muzica de film şi teatru, în timp am dat concerte live în diferite formule în ţară şi peste hotarele ei. Formula de trio crează o sonoritate inedită atât datorită aranjamentelor cât şi exotismului pe care o da esrajul (unic pe scena romanească).”

Laurenţiu Gondiu

Compozitor născut în Chişinau, având ca reper celebra şcoală rusă de orchestraţie este deţinator a mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.

Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut
Înca din studenţie a răspuns provocărilor colaborând cu orchestre din ţara. Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” alături de care a susţinut numeroase turnee în ţara şi în străinătate. A susţinut concerte de muzică clasică alături de formaţii în formulă mare/ mică (duo, trio, cvartet, cvinctet, octet).

Rodica Gondiu

A adaptat într-o manieră proprie un instrument indian muzicii europene. Unic pe scena romanească, esrajul, cu un colorit psihidelic şi reverb natural, a fost binevenit atât în muzica de film cât şi teatru. S-a bucurat de succes în serialul „17 sau o poveste pentru destin”.

Listen:

Bolero by Laurentiu Gondiu

Suport artişti: 15 lei

Facebook event

 

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Rezervări: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe