miercuri, ianuarie 19, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberEvenimente de social media la care poţi să participi în anul 2018

Evenimente de social media la care poţi să participi în anul 2018

În prezent, activitatea din mediul online reprezintă o unealtă importantă. Aceasta te poate ajuta la crearea unei identităţi, a unei strategii de marketing şi chiar la descoperirea unor viitoare tendinţe de comunicare. Iar oamenii care sunt cunoscuţi pentru prezenţa lor pe Internet te pot ajuta, mai ales dacă dai de ei la evenimente de social media.

Dar oare unde ar trebui să fii în 2018 ca să afli mai mult despre domeniu?

Evenimentele din 2018

Cei doi mari organizatori de evenimente de social media sunt  Evensys şi revista Biz.

Evensys

Compania va pune la dispoziţie următoarele evenimente:

evenimente de social media
Posterul pentru Digital Marketing Forum, ediţia din 2017

El are loc între 22 şi 23 februarie 2018 la hotelul J.W.Marriott din Bucureşti. Este destinat oamenilor din marketing prezenţi în companiile multinaţionale sau româneşti.

Preţurile variază de la 125 de euro pentru conferinţa până la 410 euro pentru un seminar şi o conferinţă cu unul dintre speakeri.

evenimente de social mediaAl doilea eveniment de social media din 2018 va avea loc în mai şi se va concentra pe mai mult aspecte.

Aici vei învăţa cum să transformi blogging-ul într-o slujbă. Apoi vei avea oportunitatea de a participa la conferinţe prin care să afli secretele unor nume importante din zona de frumuseţe şi modă.

Iar, la final, ai şansa de a vedea cum cele mai bune bloguri din aceleaşi domenii primesc recunoaşterea.

Atât luna iunie, cât şi luna decembrie a anului 2018, vor fi marcate de organizarea Food Bloggers Conference. Evenimentul de social media va reuni atât bloggeri, jurnalişti şi fotografi culinari, cât şi specialişti şi branduri renumite din industrie.

evenimente de social mediaAl doilea eveniment de social media pe teme de marketing va avea loc în iulie 2018. Ea va aborda tema marketing-ului prin influenceri atât din privinţa definirii subiectului, cât şi prin posibilitatea de a descoperii strategii pentru întâmpinarea nevoilor unui brand.

evenimente din social media
Webstock 2017

Webstock va avea loc pe 28 septembrie 2018. El va reuni pasionaţii de online cu ultimele tendinţe din domeniu. Va exista însă şi o gală în care vor fi premiate cele mai bune proiecte realizate în ultimul an.

Taxa de intrare la eveniment: 200 lei + TVA, dar există şi acreditări pentru bloggeri.

  • Etravel Conference

evenimente de social mediaCele mai bune strategii pentru comunicarea în online, oportunităţile industriei ospitalităţii şi jucătorii importanţi din domeniu se vor întâlni la Etravel Conference, în octombrie 2018.

  • Future of Media

evenimente de social mediaFuture of Media se va desfăşura în noiembrie 2018. Conceptul evenimentului de social media se bazează pe reunirea strategiilor de comunicare eficiente în diferite mijloace media, dar şi a tacticilor pentru dezvoltarea şi extinderea campaniilor de marketing.

Mai multe detalii despre aceste evenimente se pot afla prin contactarea Evensys, la adresa de mail office@evensys.ro.

Revista Biz

De cealaltă parte, revista Biz va pune şi ea în scenă câteva evenimente în Bucureşti.

evenimente de social mediaSocial Media Summit va avea loc pe 28 februarie 2018, la Arcub Gabroveni. Al optulea nume de pe lista de evenimente de social media se va concentra pe strategiile eficiente de promovare în reţelele sociale. Nu vor fi însă ocolite nici tendinţele pentru acest an.

Reprezentanţii companiilor sau persoanelor fizice pot participa contracost. Există însă şi acreditări pentru bloggeri independenţi şi presă.

evenimente de social mediaBest Marketing va fi ţinut pe 23 mai 2018, tot la Arcub Gabroveni. Printre subiectele care vor fi abordate la această sesiune de conferinţe se numără tendințele din industriile de marketing, comunicare şi branding. Evenimentul se adresează celor care își doresc creșterea vânzărilor, transformarea fanilor în clienți sau găsirea unor strategii eficiente de marketing.

Înscrierile se fac online, până pe 17 mai, iar costul de participare este 450 de lei.

  • Top Social Brands Conference

evenimente de social media
Top Social Brands, 2016

Conferinţa, care va avea loc în iunie 2018, se va concentra pe strategii eficiente de promovare pe reţelele sociale. Ultimul nume de pe lista de evenimente de social media îşi doreşte să atragă specialiştii în marketing şi comunicare.

Participarea ca persoană fizică la Top Social Brands Conference se face în schimbul a 300 de lei. Există, însă, şi locuri gratuite, limitate, pentru bloggeri. Înscrierile se fac până pe 1 iunie.

sursă info: cristianflorea.ro

surse foto: flviacovaciu.ro, dianaduca.ro, evensys.ro, foodbloggers.ro, blog.avantgate.com, webstock.ro, turism20.ro, futureofmedia.ro,  revistabiz.ro

 

Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular