Evanescence concertează în data de 29 iunie, pe scena Arenelor Romane din București, alături de Killa (IT), Sede Vacante (GR) și Fall Has Come (IT). Show-ul se anunță a fi unul spectaculos, formația vine la București cu un arsenal întreg de hituri care a rămas pe buzele fanilor din întreagă lume!

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 19:30! După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Evanescence va urca pe scena de la ora 22:00. Concertul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

-sticle, conserve;

-mâncare sau băuturi de orice fel;

-artificii, arme, obiecte periculoase;

-obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

-umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

-aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

-aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

-persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare în locație toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

 Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

-În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

-Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă

-Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

-Copiii cu vârstă sub 2 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

-Accesul minorilor sub 14 ani se facă doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

-Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete și brățări

-Categoria A- locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitată la 700 de bilete (capacitatea totală este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de bilete la categoria A au acces și la categoriile B și C.

-Categoria B- în picioare, în fața scenei; categoria este limitată la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

-Categoria C- în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I și J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria C nu au  voie să între la categoriile A și B. Gardul care separă categoriile B și C este la doar 9-10 metri de scenă.

BILETE:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Acestea au următoarele prețuri:

-300 Lei pentru categoria A (include: Afiș A3, bilet fizic amintire și o bere din partea casei)

-170 Lei pentru categoria C

Biletele la categoria B sunt Sold Out!

Persoanele care au achiziționat pachetele Evanescence + Gojira + Metalhead Meeting vor primi pe mail invitația pentru concertul Evanescence din 29 iunie.

Persoanele care au achiziționat pachetele VIP Meet & Greet vor primi în curând un mail cu toate detaliile necesare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here