Euroanswer a fost desemnat Best Medium Support Center, în cadrul Romanian Contact Center Awards

0
252

Euroanswer a fost desemnat Best Medium Support Center din categoria Business Process Outsourcing, în cadrul celei de-a 8-a ediții a Romanian Contact Center Awards, eveniment desfășurat pe 18 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

”Pentru Best Medium Support Center, din categoria Business Process Outsourcing, juriul evaluează în ce măsură aplicanții pot demonstra un înalt standard de profesionalism, prestarea unor servicii de calitate clienților, un mediu pozitiv de lucru pentru angajați și profitabilitate pentru business. Faptul că Euroanswer a fost desemnat Best Medium Support Center este o mare bucurie. Reprezintă recunoașterea eforturilor noastre în cei 12 ani de activitate.” a declarat Lucian Neagoe, Deputy General Manager, Euroanswer.

Euroanswer - Best Medium Support Center- Contact Center Awards

Best Medium Support Center este dedicată centerelor cu un număr de agenți cuprins între 50 și 250, iar la competiția de anul acesta s-au înscris 5 dintre cele mai apreciate companii in domeniu. Printre criteriile de evaluare luate în calcul la desemnarea câștigătorilor se află: procesele prin care se asigură performanța, cele care asigură flexibilitatea programului agenților, modalitatea în care este colectată și evaluată opinia angajaților, modalități de motivare și dezvoltare profesională a angajaților (la nivel de individ, echipă și support center), procesul de recrutare tehnologiile utilizate (ex: IVR, SBR, CRM, ACD, WFM).

Recunoașterea este cu atât mai valoroasă cu cât aceasta este singura competiție din România dedicată contact centerelor. Romanian Contact Center Awards 2016 a beneficiat de o jurizare multidimensională și multiculturală, aducând împreună 4 țări: România, Germania, Belgia și Canada.

Evenimentul, organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, aduce în lumina reflectoarelor pe cei mai buni dintre cei mai buni, de la contact center manageri, la companii de contact center. Industria de contact center din România deservește mii de clienți din întreaga lume, fiind deja o piață matură, recunoscută pentru profesionalismul său la nivel internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.