marți, martie 5, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleEu unde merg la studii? Totul despre facultăți: RIUF 2017

Eu unde merg la studii? Totul despre facultăți: RIUF 2017

Eu unde merg la studii? RIUF te ajută să afli răspunsul! Fie că ești elev și vrei să urmezi facultatea în altă țară, fie că ai terminat facultatea și vrei să continui cu masteratul sau doctoratul, RIUF își deschide porțile pentru tine în zilele de 18 și 19 martie, la Sala Palatului din București, dar vine și în Cluj și Brașov! Nu rata șansa să fii informat!

1. Ce este RIUF?

The Romanian International University Fair – asta înseamnă RIUF. Este cel mai mare târg de universități din Europa de Est, iar ediția din această primăvară  este ediția cu numărul 20. Acest târg există de 12 ani și a adunat, de-a lungul timpului, peste 200 000 de elevi, studenți, părinți și cadre didactice care au avut ocazia de a face cunoștință cu reprezentanții a peste 150 de universități din întreaga lume.

2. De ce să vin la RIUF?

Ești elev de liceu și vrei să urmezi o facultate? Ai terminat o facultate și vrei să devii masterand? Sau poate nu te mulțumește masteratul și vrei să ai și doctoratul? În oricare situație te încadrezi, locul tău este la RIUF. Vino aici și vei afla tot ceea ce te interesează despre programele de studiu ale universităților din România și din străinătate.

În ajutorul tău vor veni peste 100 de universități din 15 țări; stau la dispoziția ta informații despre peste 7 000 de programe de studii de licență, masterat și doctorat.

Mai mult decât atât, vei afla detaliile necesare despre fondurile de burse și despre sursele de finanțare care depășesc, în total, suma de 3 000 000 de euro.

3. Când și unde are loc RIUF 2017?

Unde merg la studii? Pentru început, hai la RIUF! Târgul va poposi în 3 orașe în luna martie a acestui an: București, Cluj-Napoca și Brașov. Iată zilele și locurile în care RIUF te așteaptă:

  • în București, la Sala Palatului, 18 martie (orele 10:00-17:00) și 19 martie (orele 10:00-16:00),
  • în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, 21 martie, orele 10:00-16:00
  • în Brașov, la Hotel Aro Palace, Brașov, 23 martie, orele 10:00-16:00

4. Există condiții de participare?

Ca să participi la acest târg, trebuie doar să completezi fișa de înscriere de aici, unde ți se cer detalii precum numele, email-ul, numărul de telefon, domeniile și țările despre care vrei să afli mai multe.

Uite și o listă cu toate universitățile care vor ajunge la acest târg, în funcție de orașul care îl va găzdui.

5. Invitați speciali

La București și Cluj-Napoca, în cadrul RIUF 2017, vor avea loc conferințele RIUF YouForum. În cadrul acestora vor vorbi personalități precum Dragoș Bucurenci, Paula Herlo (Pro TV), Cornel Ilie (interpret VUNK), BROmania și mulți alții. Iată încă un motiv sa nu ratezi acest târg!

Așadar, dacă te intrebi ,,eu unde merg la studii?”, vino la RIUF! Aici vei putea decide asupra viitorului tău.

Pentru orice informație legată de RIUF 2017 din București, Cluj-Napoca și Brașov, accesează cu încredere riuf.ro.

Sursă info: riuf.ro

Sursă foto: universitateaalternativa.ro

Irina Ciobotaru
Irina Ciobotaru
Sunt o persoană deschisă spre lucruri și experiențe noi. Îmi plac libertatea, independența și spontaneitatea. Mă ghidez după ideea ,,niciodată să nu spui niciodată”. Îmi place să mă exprim în scris și îmi plac provocările. De aceea m-am alăturat echipei IQool, pentru a-mi putea dezvolta abilitățile de redactor și pentru că fiecare nou articol este o provocare pentru mine.
RELATED ARTICLES

Most Popular