Așa și-a primit Mark Zuckerberg fiica, printr-o scrisoare postată, evident, pe Facebook. Cred că știai deja că familia Zuckerberg s-a mărit. Da, fondatorul rețelei de socializare are o fetiță, după multe încercări eșuate de a avea un copil. Max, fetița lui Mark Zuckerberg și a Priscillei Chan s-a născut la sfârșitul lunii noiembrie și a făcut ca viețile și perspectivele celor doi părinți să se îndrepte spre viitorul micuței.

Ei bine, Mark Zuckerberg nu numai că îi vrea binele fetiței sale, ci a tuturor celorlalți, astfel că, în scrisoarea adresată fiicei lui în data de 1 decembrie, acesta spune că vrea eradicarea sărăciei și a bolilor de orice fel, vrea promovarea evoluției omului în orice domeniu, promovarea egalității între indivizi și vrea o generație imbatabilă: cea a fetiței lui. mark-si-priscilla

Scrisoarea se termină într-un mod foarte emoționant: „Max, te iubim și avem marea responsabilitate de a lăsa o lume mai bună pentru tine și pentru toți ceilalți copii. Îți dorim o viață plină de iubire, speranță și fericire, la fel ca cea pe care tu ne-ai oferit-o. Suntem nerăbdători să vedem ce vei da acestei lumi. Cu dragoste, mama și tata! ”11828601_10102276573729791_8601461459613782125_n_27052800

Anunțând nașterea fetiței sale, Mark mai anunță și faptul că 99% din acțiunile Facebook  vor fi donate unei organizații caritabile numite „Chan Zuckerberg Initiative”, pe tot parcursul vieții acestuia. Proaspătul tătic a anunțat, într-o postare anterioară nașterii fetiței, faptul că își ia două luni de concediu de paternitate, pentru a avea grijă de cea mică.

În încheiere, nu le urez tinerilor părinți fericire pentru că sunt deja bucuroși până peste cap, însă le doresc multă răbdare!

Sursă foto: wall-street.com , andreearaicu.ro , romaniatv.net

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here