marți, iunie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipEricsson România lansează programul anual de Internship

Ericsson România lansează programul anual de Internship

Ericsson România, singurul furnizor de soluții tehnologice prezent de-a lungul timpului în toate cele 4 sisteme de comunicații mobile, în România, începând cu sistemul NMT în anul 1994, până la rețelele 5G de astăzi, lansează pe 21 februarie programul anual de internship al companiei.

Compania scoate la concurs peste 70 de poziții de internship plătit conform legii internship-ului, pentru care începe recrutările pe 21 februarie. Studenții în penultimul sau ultimul an de studiu pot aplica la o varietate de roluri atât din ariile telecom si IT, dar și financiar, printre care numărandu-se: Cloud Integration Engineer, Linux/Unix Engineer, Software Developer, DevOps Integration Engineer, MS Automated Engineer, Project Finance Accountant.

Studenții interesați de programul de Internship pot aplica direct pe pagina de cariere a Ericsson, urmând să fie contactați și trecuți printr-un proces de recrutare exclusiv online. Perioada de aplicare se întinde până la finalul lunii martie, iar toate pozițiile deschise pot fi accesate aici: https://cutt.ly/DPzzL04

Participanții programului vor face parte dintr-o echipă de profesioniști, care vor fi mentori pe parcursul celor 3 luni de program și vor beneficia de îndrumarea lor pentru a-și proiecta o carieră de succes. Pe lângă pachetul salarial, studenții vor beneficia de abonament medical la una dintre clinicile partenere ale Ericsson, programe de well-being, acces la platforme de învățare online, toate într-o companie care se străduiește să ajute toate comunitățile atât din intern, dar și din extern, creând un spațiu care încurajează o diversitate de perspective.

La finalul programului, care se va desfășura pe perioada verii, mai exact în lunile iulie-septembrie, studenții cu cele mai bune rezultate vor avea oportunitatea de a deveni angajați Ericsson cu norma întreagă.

Compania Ericsson este prezentă pe piața din România de mai bine de 27 de ani, timp în care a participat de la dezvoltarea primelor rețele mobile GSM până la 3G, 4G și în prezent, 5G. Cu peste 4.000 de angajați în România, o mare parte din ei lucrează la Centrul de Servicii Globale din București, unul dintre cele 4 centre globale Ericsson.

RELATED ARTICLES

Most Popular