Enrique Iglesias, live pe data de 12 mai

0
223

Enrique Iglesias ( Enrique Miguel Iglesias Preysler născut pe 8 mai 1975 în Madrid, Spania) este un cântăreț, manechin, actor, muzician și producător muzical de origine spaniolă.

Fiind fiul renumitului cântăreț de muzică latină Julio Iglesias și al jurnalistei de origine filipineză Isabel Presley, Enrique a debutat odată cu apariția albumul care îi poartă numele, lansat în anul 1995. Discul s-a bucurat de succes în Europa latină, fiind comercializat în peste șase milioane de exemplare. Până în anul 2000, Enrique a mai lansat două albume în limba spaniolă: Vivir și Cosas del Amor, dar și unul în limba engleză, intitulat Enrique. Cele trei materiale discografice au primit peste unsprezece discuri de platină și au fost comercializate în șaptesprezece milioane de exemplare.

Vedeta mondială, de două ori  pe locul I în clasamentele Bilboard, Enrique Iglesias vine la Bucureşti pentru cel mai emblematic eveniment muzical al anului! Hiturile sale au fost de 69 de ori în clasamentele Bilboard. În acest moment numele sau este din nou în toate topurile, sugerând amploarea show-ului care va aşteptă în România.

Concertul are loc în data de 12 mai, la ROMEXPO, Pavilionul Central, de la ora 20:0012357124_934998783214261_8836749354008360810_o

Cu vânzări de peste 100 milioane de copii, Enrique Iglesias a cucerit milioanele de fani din întrega lume cu piese ca :
“Bailamos”,
“Noche Y De Dia”,
“Turn the night up”, ”
“Tonight”,
“I like it”,
“Do you know”,
“Not in love”,
“Bailamos”,
“Ring my bells”,
“Hero”, si multe altele

Având în vedere faptul că biletele pentru zonele Standing şi Fan Pit se vând cu rapiditate, organizatorii au decis să deschidă nivelul superior al pavilionului central Romexpo, alocând astfel 2.500 de noi bilete la preţul de 259 lei. Primii 500 de spectatori îşi vor putea procura bilete la această categorie la preţul promoţional de 198 lei.

În acelaşi timp, se anunţă punerea în vânzare de bilete în spaţiul exclusiv VIP, la preţul de 800 lei. Locurile VIP sunt amplasate în faţa scenei, la o distanţă optimă de aceasta, oferind vizibilitate excelentă.

Sursa foto: www.google.com, www.facebook.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.