Energii și nebunii. Misterul din munții Bucegi

0
2754
http://fc01.deviantart.net/

Majoritatea tinerilor consumă alcool, fumează sau manâncă junk food. Toate aceste ingrediente duc la astuparea vaselor de sange capilare. Sunt vasele cele mai mici pe care le are omul, și cele mai multe. Ele asigura un nivel optim de oxigen din corp. Din păcate, ele se pot astupa și foarte ușor din cauza grăsimilor care se depun din cauza celor trei ingrediente X de mai sus.

Am fost de curând cu bunica mea la o conferință despre terapia prin pulsație. Această terapie presupune ca pacientul să stea pe un fel de saltea care trimite unde magnetice și reactivează aceste vase de sânge pentru ca oxigenul să circule liber prin corp. Doar că această saltea costă pe undeva la 170 de milioane.

Această conferință m-a dus cu gândul la un loc în care terapia prin pulsație nu vine de la o saltea, ci din munte. Pe fundul munților Bucegi sălășluiește o energie asemănătoare cu cea care sta la baza Piramidelor. Această energie transmite unde magnetice care înlătură orice oboseală și schimbă structura fizică astfel încât corpul se revigorează și omul se simte foarte bine.

www.lovendal.ro
www.lovendal.ro

Energia această nu este decât o amintire și o dovadă a unei civilizații stravechi(mai mult de 2000 de ani) care a existat pe meleagurile României. Pe sub munte există grote și tuneluri ascunse, care nu au fost încă în totalitate cercetate. Se spune că galeriile fac legatura cu alte centre stravechi ale lumii, cum ar fi Piramidele sau Machu Pichu, tărâmul mayașilor. Pe vremuri, dacii nu priveau Sfinxul și Babele cum le vedem noi acum. Nu erau doar niște stânci roase de vânt și ploaie. Muntele în sine era locul unde ei se rugau și se simțeau cel mai aproape de zei. Practicau pe platourile din Bucegi ritualuri, inițieri și sacrificii. Dacii știau de forța misterului și o foloseau. Se mai spune ca Sfinxul este de fapt modelul după care egiptenii s-au ghidat. Și că seamănă foarte bine cu sculptura principală a unui amsamblu de pe podișul Marcahuasi din Peru.

http://cultural.bzi.ro/public/upload/photos/225/tunel.jpg
http://cultural.bzi.ro/public/upload/photos/225/tunel.jpg

Locul de care vorbeam mai sus are un kilometru pătrat și se numește „Gura de Rai” din Bucegi. Legenda spune ca se numește așa pentru că se situează între cer și pământ, pe un picior de munte care se deschide către o pajiște întinsă. Aici, strămoșii vorbeau despre un loc sacru cu un caracter benefic pentru organismul uman. În acest loc s-au făcut cercetări conduse de Vasile Rudan în anii 1999. Aici au descoperit cu stupoare că toată oboseala acumulată în timpul urcării pe munte a dispărut complet. Oamenilor care se opreau în acest loc li se stabiliza ritmul cardiac și aveau o stare de bine generală.

http://porumbela.blogspot.ro/
http://porumbela.blogspot.ro/

Încep să înteleg de ce oamenii merg in drumeții pe munte și vin de acolo mai degrabă energizați, nu obosiți. Așa că în vară o să-mi pun rucsacul în spate și voi pleca în căutarea legendelor din țara mea. Ar trebui să învățăm să acceptam misterul ca pe un adevăr