joi, ianuarie 27, 2022
Recrutare IQool
AcasăEmoția Festivalului Internațional George Enescu, trăită în sălile Grand Cinema & More
Array

Emoția Festivalului Internațional George Enescu, trăită în sălile Grand Cinema & More

Grand Cinema & More aduce emoția muzicii clasice mai aproape de publicul din cinema, continuând parteneriatul exclusiv cu Festivalul George Enescu. În perioada 2 – 24 septembrie, treizeci și trei dintre concertele care vor avea loc în cadrul festivalului vor putea fi urmărite în transmisiune live în sălile cinematografului.

Ajuns la ediția cu numărul douăzeci și trei, Festivalul Internațional George Enescu a devenit un adevărat brand de țară, aducând împreună muzicieni și compozitori din toate colțurile lumii. Și anul acesta, unele dintre cele mai importante concerte din programul Festivalului vor putea fi urmărite live la Grand Cinema & More. Transmisiuni din seria Mari Orchestre ale lumii, Concertele de la miezul nopții, Recitaluri și concerte camerale întâmpină publicul, pe toată durata festivalului, în săli de cinema moderne și confortabile, dotate cu unele dintre cele mai performante sisteme de sunet și imagine.

Special pentru cei care nu au avut ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru Festival sau pur şi simplu îşi doresc o experienţă alternativă de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema & More oferă posibilitatea achiziționării biletelor pentru transmisiunile în direct online și la casele de bilete. Prețul biletelor standard este de 25 de lei, iar al celor premium, de 30 de lei. Mai mult decât atât, fiecare șase bilete aduc încă unul bonus, iar, la 10 bilete, cumpărătorul primește încă două.

Grand Cinema & More facilitează transmisiunea concertelor și în alte cinci cinematografe din țară – Cinema Trivale (Pitești), Cinema Palace (Oradea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema One (Brașov) și D’Stars (Timișoara).

Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe www.grandentertainment.ro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular