„Elle”, nominalizat la Oscar, proiecții exclusive la Cluj, București și Târgu Mureș

0
42

Unul dintre cele mai premiate și mai provocatoare filme lansate în ultimul an, Elle, în regia lui Paul Verhoeven, va avea câteva proiecții exclusive la Cluj-Napoca, București și Târgu Mureș. Adus în cadrul Cinematecii TIFF, filmul pentru care Isabelle Huppert a primit Globul de Aur și o nominalizare la Oscar nu va fi distribuit în circuitul sălilor românești. Lansat în competiție la Cannes, Elle a făcut valuri în rândul criticii și al publicului, fiind inclus în topurile de final de an.

E unul dintre acele momente în care o actriță nu e doar lăudată, ci de-a dreptul idolatrizată pentru bravura și îndrăzneala ei. Ceea ce e foarte bine, pentru că Elle este un film curajos, care dărâmă paradigme și care merită să fie văzut”, scrie Variety.

Michèle (Isabelle Huppert) este una dintre acele femei pe care nimic nu pare să le atingă. Șefă a unei companii de jocuri video, ea pare la fel de distantă și de crudă în viața sa personală, pe cât este în cea profesională. Un necunoscut misterios o atacă însă în propria casă, schimbându-i pentru totdeauna viața. De neoprit, Michelle îl găsește pe bărbatul care a asaltat-o. Începe un joc straniu și incitant – un joc care poate degenera în orice moment. TRAILER

Elle_02

Elle a avut premiera mondială în Competiție la Cannes 2016, a câștigat două Globuri de Aur pentru Cel mai bun film străin și Cea mai bună actriță în rol principal și are două nominalizări la Oscar pentru aceleași categorii.

Program
Cinema Victoria, Cluj-Napoca
Duminică, 26 februarie, 20:00
Marți, 28 februarie, 17:30
Joi, 2 martie, 20:00
Duminică, 5 martie, 17:30
Rezervări bilete, aici: www.cinemavictoria.ro/rezervari

Cinema Elvire Popesco, București
Duminică, 26 februarie, 20:00
Marți, 28 februarie, 19:00
Duminică, 5 martie, 17:30
Bilete, aici: https://eventbook.ro/film/bilete-film-elle

Cinema Arta, Târgu Mureș
Sâmbătă, 25 februarie, 19:00
Rezervări online: http://www.cinemaarta.ro/ 

Detalii despre proiecțiile Cinematecii TIFF: tiff.ro/cinemateca-tiff/evenimente 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.