Eliza Doolittle și Henry Higgins urcă din nou pe scena Grand Cinema & More Musicalul „My Fair Lady” revine pe scena cinematografului, iar biletele au fost deja puse în vânzare

0
74

București, 28 iulie 2016„My Fair Lady”, spectacolul-eveniment în montarea regizorului Răzvan Ioan Dincă, s-a bucurat de un succes răsunător, confirmat de către cei peste 2.000 de spectatori care au trecut pragul cinematografului în cele 4 zile de reprezentații. Reacțiile încurajatoare ale publicului și bucuria unui proiect reușit au inspirat noi serii de reprezentații în lunile octombrie și decembrie, în sala Epika din Grand Cinema & More.

Regizorul Răzvan Ioan Dincă a creat o nouă și strălucitoare versiune a musicalului „My Fair Lady”ce va putea fi urmărită în același format pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie, păstrându-i pe Irina Ioana Baianț,Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour şi Cătălin Neamţu în rolurile principale.

Pentru elaborarea acestei producții de amploare, echipa de producție colaborează cu o echipă internațională de creație, alcătuită din scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013 și contribuția sa în spectacole precum ”Maestrul și Margareta” și ”Alice vs Wonderland”, și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award. Traducerea și adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas, iar coregrafia îi aparține Violetei Dincă. Acestora li s-a alăturat Daniel Klinger, unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România.

Pentru prima serie de reprezentații, biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro,înreţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema& More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor si a spectacolelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.roși pagina de Facebook destinată evenimentelor culturale desfasurate la Grand Entertainment https://www.facebook.com/GrandCultura/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.