ELEVATOR PITCH – Povestea ta într-un minut!

0
198

Cum ar fi să te întâlneşti întâmplător în lift cu investitorul  pe care îl cauţi de luni de zile? Profiţi de ocazie şi îl convingi să investească în afacerea ta. Ai însă la dispoziţie doar cât durează călătoria cu liftul ca să îl convingi.

Ideea este să îi susciţi interesul astfel încât la finalul călătoriei cu liftul potenţialul tău client, investitor sau partener să te invite la o discuţie mai detaliată. Povestea ta trebuie să îl impresioneze în aşa fel încât la finalul călătoriei cu liftul să pleci cu o carte de vizită, o întâlnire stabilită sau o eventuală recomandare…..Crezi că te descurci? Nici o grijă, te ajutăm noi.

Vino pe 26 aprilie la workshop-ul ELEVATOR PITCH (ora 17:00 – 21:00) susținut de Mihai Chiratcu și  organizat de Ingenius Hub și află cum îți poți vinde ideea de afacere în doar 60 de secunde! Conceptul de elevator pitch se referă la prezentarea unei idei de afaceri în faţa unui potenţial investitor într-un singur minut, pe durata unei călătorii cu liftul spre exemplu. Simplu, nu-i aşa?

În urma participării la workshop vei învăţa cum să construieşti un elevator pitch pentru afacerea ta, trecând prin toate elementele şi toţi paşii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a construe o poveste de succes. Totodată, workshop-ul va răspunde următoarelor întrebări:

  • Ce este un elevator pitch?
  • Cum ma poate ajuta sa gasesc mai multi parteneri/client?
  • Cum se construieste un elevator pitch eficient?
  • La ce intrebari trebuie sa raspunda un elevator pitch?
  • Care este corelatia dintre AIDA si elevator pitch?

Alătură-te şi tu comunităţii antreprenorilor ingenioşi şi împreună cu Mihai şi echipa Ingenius Hub vei face primul tău pas către succes!

Despre Mihai Chiratcu

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul comercial, cu activitate în Vânzări, Business Development și Customer Service, Mihai Chiratcu a început, în anul 2013, o nouă aventură că freelancer, trainer și consultant comercial. Din dorința de a împărtăși poveștile acumulate în cei Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul comercial, cu activitate în Vânzări, Business Development și Customer Service, Mihai Chiratcu a început, în anul 2013, o nouă aventură că freelancer, trainer și consultant comercial.

Modalitate de înscriere la workshop

Cum participi? | Rezervă-ți acum un loc, trimițând un e-mail la adresa events@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact.

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, București.

Când? |  Marți, 26 aprilie 2016, 17:00-21:00

Taxa de participare:

  • Extra – early – bird (până pe 20 aprilie): 100 RON în loc de 1̶5̶0̶ ̶R̶O̶N̶
  • Early – bird (până pe 22 aprilie): 120 RON în loc de 1̶5̶0̶ ̶R̶O̶N̶
  • Ziua evenimentului: 150 RON

*Taxa se va achita în contul IBAN: RO76 RNCB 0072 0496 8202 0001 sau la sediul Ingenius Hub.

ATENȚIE! Locurile la eveniment sunt limitate, iar participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.