EGEE-București a fost ales ca gazdă a evenimentului Spring AGORA 2019

0
46

În perioada 8-13 mai 2019, Asociația Studenților Europeni, AEGEE-București, va organiza  AGORA, unul dintre cele mai mari evenimente din cadrul Asociației Studenților Europeni, AEGEE. Este locul unde membrii asociației se întâlnesc de 2 ori pe an (într-un oraș ales ca gazdă din peste 161 de orașe din Europa, unde există locale).

În cadrul evenimentului sunt discutate și votate democratic “legile” funcționării asociației, ariile de interes pe care se vor concentra proiectele desfășurate de voluntari în perioada următoare, sesiuni de lucru pe anumite proiecte, dar și întâlniri informale între studenți/tineri din toată Europa. Evenimentul va fi organizat de aproape 50 de studenți din România și va primi aproximativ 1000 de participanți (studenți sau tineri, viitori leaderi din localele AEGEE din România sau Europa). În cadrul evenimentului se organizează şi AEGEE Fair – un târg al organizaţiilor şi companiilor care vor să îşi prezinte oportunităţile şi ofertele.

__________________________________________________________________________

Prezentă pe plan european încă din 1997, AEGEE-București este una dintre cele 200 de filiale ale AEGEE-Europe, răspândite în 40 de țări din Europa, în 161 de orașe și cu 13 000 membrii în prezent. AEGEE-Europe a luat naștere acum 33 de ani, cu scopul de a crea o Europă unită prin înlăturarea barierelor culturale și încurajarea spiritului de colaborare în rândul tinerilor din toate colțurile Europei. Organizează schimburi culturale, școli de vară, conferințe internaționale, sesiuni de networking, dezbateri și multe alte proiecte europene.

Printre cele mai importante proiecte ale AEGEE-București se numără The Power of Words, Quest-iunea Bucuresti, Summer și Winter Universities, dar și LTC-uri și RTC-uri organizate pentru membri. Toate activitățile au la bază valori precum spiritul de echipă, responsabilitatea și comunicarea interculturală. Susținem creativitatea, dinamismul, inițiativa și buna dispoziție.

Pe plan individual, odată devenit membru activ, fiecare are șansa de a transforma o idee proprie într-un proiect de succes, fapt care face din AEGEE-Bucuresti un mediu ideal pentru dezvoltarea abilităților de leadership, a simțului răspunderii și al organizării eficiente a timpului.

Devino partenerul nostru și susține AGORA București! It’s up to you!.

Pentru mai multe informații accesează site-ul nostru: www.aegee-bucuresti.ro sau trimite-ne un e-mail la adresa bucuresti@aegee.org.