„Educația începe în cartier” – proiect de teatru social în sectorul 4

  0
  50

  În toamna acestui an, în datele de 18, 25, 26, 27 septembrie, precum și în 2 și 3 octombrie, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41, sector 4, a avut loc reprezentația spectacolului „Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia Geanina Hergheligiu, producție a Teatrului Arte dell’Anima, în cadrul proiectului „Educația începe în cartier”, finanțat în cadrul programului „București – Oraș Participativ 2017”.

  „Educația începe în cartier” este un proiect de teatru social ce include o serie de reprezentații pentru comunitate și pentru elevii din instituții de învățământ din sectorul 4, București, ale spectacolului „Copii răi”, de Mihaela Michailov, în regia Geaninei Hergheligiu. Distribuția este formată din Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop.

  Reprezentațiile au fost urmate de o dezbatere pe tema violenței în școală, susținute de conf. univ. dr. Ana-Maria Nistor. Proiectul „Educația începe în cartier” s-a bucurat de un public numeros și de un feedback foarte bun, atât pentru natura spectacolului, cât și pentru inițiativa de a prezenta un astfel de proiect tinerilor cu vârsta de peste 12 ani. Intrarea a fost gratuită la toate cele șase reprezentații.

  Asociația Arte dell’Anima dorește să mulțumească pe această cale tuturor persoanelor implicate în acest proiect: mulțumiri Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” și doamnei director general Alexandra Dobre pentru deschiderea către inițiativa noastră și sprijinul oferit prin acordarea spațiului de joc; mulțumiri pentru Farmexpert pentru sprijinul financiar în cadrul acest proiect.; mulțumiri Inspectoratului Școlar al Municipiului București.; mulțumiri Primăriei Municipiului București și Centrului Cultural al Municipiului București – ARCUB; mulțumiri partenerilor media: Romania TV, Radio România Cultural, TVR, Cronica Română, Agerpres, IQool, Radio Gold FM România, Filme-Cărți.ro, Agenția de Carte, Raftul cu idei, Revista Teatrală Radio, Radio3Net „Florian Pittiș”, 4arte, Cooperativa Urbană și LiterNet.ro.

  În continuare puteți urmări rezumatul proiectului „Educația începe în cartier” aici: https://www.youtube.com/watch?v=_wWpnxxwgdY&t=90s

  Acest proiect cultural este finanțat în cadrul programului de finanțare „București – Oraș Participativ 2017” de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.