Editia 2014: Conferinta de deschidere e proiectului Business Cocktail

0
353

1482175_761931817168474_2100931549_n

Confederația Jade România organizează conferinţa de deschidere a celui mai exclusivist proiect studențesc de dezvoltare profesională, Business Cocktail. Conferința va avea loc pe data de 11 ianuarie, la Hotel Ibis Gara de Nord, începând cu orele 12:45 și are ca tematică antreprenoriatul, sprijinind acest gen de inițiativă în rândul studenţilor.

Pentru a participa la eveniment, aplicați până pe 9 ianuarie, aici.

Business Cocktail este un proiect de tradiție pentru Jade România ce a luat naștere în anul 2011 din dorința de a acoperi nevoia de stimulare a activității antreprenoriale în rândul tinerilor, dar și cu scopul de a-i ajuta pe aceștia să își contureze traseul profesional. Fiind un proiect exclusivist, această inițiativă este dedicată studenților de elită care sunt preocupați și activi în sensul autodezvoltării. Scopul proiectului este de a oferi oportunitatea studenților și junior entrepreneurilor de a interacționa cu antreprenori, lideri și manageri de succes, care devin adevărate modele pentru aceștia. Se vor selecta trei dintre cei mai buni studenți din mediul academic, aceștia având ocazia să întâlnească un antreprenor sau intraprenor, care a atins performanțe remarcabile și care le va împărtăși din experiența lui.

Conferința de deschidere a edițiilor Business Cocktail din 2014 reprezintã primul eveniment extern marca JADE. JADE România este prima și singura confederație din România de junior entrepreneurs. Confederația internaționalã JADE a fost declarată de UE ca cea mai bună practică antreprenorialã din mediul studențesc.

Debutul proiectului Business Cocktail va fi reprezentat de aceasta întrunire ce va fi pusă sub semnul eleganței și al atmosferei deosebite de cocktail, pe note fine de Jazz. Unul dintre invitații speciali al acestei conferințe este Dorina Vashilashko, ce ne va încânta cu vocea sa cristalină și muzica franțuzească. Printre principalele teme de discuție se numără: „importanţa poveștii în viață și în business”, „antreprenoriat din pasiune” sau „cum să pornești o afacere de la zero”. Speakeri de renume precum: Bobby Voicu, Iulian Penescu, Mihai Stănescu, Bogdan Cotiga, Dragoș Nicoalescu vor fi de asemenea prezenți și vor aduce un plus de valoare acestei seri speciale de cocktail.

Despre organizator: JADE este o confederație europeană de Junior Enterprises, cu o istorie de 40 de ani, o răspândire în 13 țări, colaborări în trei continente. Jade are în componența sa peste 250 de Junior Enterprise-uri. JADE România este prima și singura confederație de tineri antreprenori din țară. A aderat la rețea în 6 martie 2010 și în prezent are în componența sa patru Junior Enterprises: Business Organisation for Students – membru fondator -, Theory and Practice Consult, DaAfaceri și Liga Studenților Electroniști.

Mai multe detalii găsiți aici și aici.