Ed Sheeran a încheiat cu succes turneul „Divide” și ia o pauză de la muzică pentru un an și jumătate. „Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat o șansă”

0
36

Ed Sheeran a încheiat cu succes turneul mondial „Divide” și a anunțat că va avea o perioadă de pauză de la muzică timp de un an și jumătate.

Artistul care a cucerit întreaga lume cu melodiile sale și care a umplut stadioane întregi spune că vrea să aibă mai mult timp pentru el și pentru soția lui, Cherry Seaborn, pentru a întemeia o familie.

Ed Sheeran a început turneul „Divide” în martie 2017 și de atunci a fost la 260 de concerte și a cântat pentru mai mult de nouă milioane de fani din toată lumea.

În discursul lui emoționant de la ultimul concert din cadrul turneului, Ed Sheeran a spus: „După cum știți sau nu știți, am fost în acest turneu pentru mai mult de doi ani și asta este ultima zi. Simt un gust dulce-amar în legătură cu toată experiența. Vă iubesc pentru că sunteți aici. Este, probabil, ultima mea performanță live pentru următoarele 18 luni”, a spus artistul, potrivit TheSun.

„Am cântat prin toată lumea. Mi s-a spus la finalul acestui turneu că am cântat în fața a nouă milioane de oameni de pretutindeni. Este cel mai mare turneu făcut vreodată”.

„A fost o zi emoționantă pentru multe persoane din backstage. Se simte ciudat, ca și cum te-ai despărți de prietena ta cu care ai fost timp de ani de zile. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat o șansă”, a mai spus Ed Sheeran la finalul ultimului său concert din Ipswich, Regatul Unit.

Cântărețul-compozitor a fost, în timpul turneului „Divide”, în numeroase țări din America de Nord și America de Sud, Australia, Asia, Europa. În lungul său drum a poposit pentru câteva zile și în România, unde a susținut primul lui concert din țara noastră pe 3 iulie 2019.

Citiți și ED SHEERAN CONCERT ROMÂNIA. Cum a fost experiența celui mai așteptat concert al anului